Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea situatie si as aprecia sfaturile dvs. In luna octombrie 2014 am semnat un antecontract pt.intermedierea unui apartament cu o agentie. Am platit un avans de 500 euro pt. care am primit chitanta si factura. Tranzactia nu a mai avut loc deoarece apartamentul are probleme juridice. Din pacate, am fost informata abia in luna martie a acestui an ca nu putem continua cu tranzactia (in tot timpul acesta am fost amanata cu toata documentatia). Problema este ca agentia nu vrea sa-mi returneze avansul dat si ma "sfatuieste" sa apelez la un avocat. Ce ma sfatuiti sa fac, cat ar dura procesul si daca am vreo sansa sa-mi recuperez banii...nu mai zic de prejudicii...Multumesc mult!
Buna ziua! Am avut concediu medical de joi pana duminica inclusiv si deoarece la noi se lucreaza si sambata si duminica firma a considerat ca am prea multe libere (adica 10 in loc de 8 pt februarie pt ca m-au "pontat"libera in cele 2 zile) trebuie sa recuperez cele 2 zile. Este ok asa? adica trebuie sa-mi taie 2 zile libere? multumesc
buna ziua! acum 4 luni mi-am dat demisia si m-am angajat la o alta firma cu un contract pe perioada determinata.acest contract acum a expirat, angajatorul ne mai dorind sa-l prelungeasca. as dori sa stiu daca pot beneficia de ajutorul de somaj.
multumesc.
buna ziua! prin luna iulie am imprumutat o suma de bani unei cunostinte. am mers la notar, am facut o hartiuta...evident nu am mai primit banii inapoi...prin septembrie m-am hotarit sa merg la executor cu acea hartiuta explicandu-i problema. dl executor a spus ca nu-i nici o problema e o chestie usoara..se rezolva..de atunci tot astept...nici un raspuns...cica nu ar avea venituri deci nu are pe ce sa-i puna proprie...desi eu stiu sigur ca persoana respectiva lucreaza...in fine...stiu ca e o suma mica ca dl executor sa fie stimulat sa scoata banii...dar totusi cat dureaza sa-i faca executarre silita pe bunuri??!! nu inteleg de ce dureaza asa mult?! ce ma sfatuiti sa fac in continuare? multumesc mult.