avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Activitate anreea1982

Activitate anreea1982

Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea situatie si as aprecia sfaturile dvs. In luna octombrie 2014 am semnat un antecontract pt.intermedierea unui apartament cu o agentie. Am platit un avans de 500 euro pt. care am primit chitanta si factura. Tranzactia nu a mai avut loc deoarece apartamentul are probleme juridice. Din pacate, am fost informata abia in luna martie a acestui an ca nu putem continua cu tranzactia (in tot timpul acesta am fost amanata cu toata documentatia). Problema este ca agentia nu vrea sa-mi returneze avansul dat si ma "sfatuieste" sa apelez la un avocat. Ce ma sfatuiti sa fac, cat ar dura procesul si daca am vreo sansa sa-mi recuperez banii...nu mai zic de prejudicii...Multumesc mult!
multumesc pt raspuns. am fost pontata liber.in fluturasul de salariu apar doar cu 2 zile de medical in loc de 4. :))
Buna ziua! Am avut concediu medical de joi pana duminica inclusiv si deoarece la noi se lucreaza si sambata si duminica firma a considerat ca am prea multe libere (adica 10 in loc de 8 pt februarie pt ca m-au "pontat"libera in cele 2 zile) trebuie sa recuperez cele 2 zile. Este ok asa? adica trebuie sa-mi taie 2 zile libere? multumesc
Răspuns la discuția somaj
multumesc frumos.
Discuție somaj
buna ziua! acum 4 luni mi-am dat demisia si m-am angajat la o alta firma cu un contract pe perioada determinata.acest contract acum a expirat, angajatorul ne mai dorind sa-l prelungeasca. as dori sa stiu daca pot beneficia de ajutorul de somaj.
multumesc.
buna ziua! prin luna iulie am imprumutat o suma de bani unei cunostinte. am mers la notar, am facut o hartiuta...evident nu am mai primit banii inapoi...prin septembrie m-am hotarit sa merg la executor cu acea hartiuta explicandu-i problema. dl executor a spus ca nu-i nici o problema e o chestie usoara..se rezolva..de atunci tot astept...nici un raspuns...cica nu ar avea venituri deci nu are pe ce sa-i puna proprie...desi eu stiu sigur ca persoana respectiva lucreaza...in fine...stiu ca e o suma mica ca dl executor sa fie stimulat sa scoata banii...dar totusi cat dureaza sa-i faca executarre silita pe bunuri??!! nu inteleg de ce dureaza asa mult?! ce ma sfatuiti sa fac in continuare? multumesc mult.