buna ziua! prin luna iulie am imprumutat o suma de bani unei cunostinte. am mers la notar, am facut o hartiuta...evident nu am mai primit banii inapoi...prin septembrie m-am hotarit sa merg la executor cu acea hartiuta explicandu-i problema. dl executor a spus ca nu-i nici o problema e o chestie usoara..se rezolva..de atunci tot astept...nici un raspuns...cica nu ar avea venituri deci nu are pe ce sa-i puna proprie...desi eu stiu sigur ca persoana respectiva lucreaza...in fine...stiu ca e o suma mica ca dl executor sa fie stimulat sa scoata banii...dar totusi cat dureaza sa-i faca executarre silita pe bunuri??!! nu inteleg de ce dureaza asa mult?! ce ma sfatuiti sa fac in continuare? multumesc mult.
O executare silita poate sa dureze destul de mult. Daca debitorul nu are resurse financiare sau alte bunuri mobile care pot fi transformate in bani chestiunea devine foarte complicata.
Executorul trebuie sa va faca dovada ca a intreprins toate diligentele pentru recuperarea sumei de bani (notificari/somatii)
Mai rugati-l pe executor sa insiste - daca observati ca executorul nu face nimic puteti trece la alte etape, dar aceasta este deja o discutie de fond ce presupune o consultatie de specialitate pentru parcurgerea unei proceduri speciale de recuperare a sumei.
Bani imprumutati
cristi3535
am imprumutat o persoana cu o suma de bani , de ceva vreme refuza sa mai raspunda la telefon in concluzie nu vrea sa mai imi dea banii inapoi, daca pun un ... (vezi toată discuția)