avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Activitate trandafir2

Activitate trandafir2

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este destul de complicat de studiat problema dvs de la distanta, deoarece sunt mai multe legi incidente in aceasta speta,
Trebuie vazut daca arborii de pe terenul dvs se incadreaza in vegetatia forestiera din afara fondului forestier, sau ce fel de regim au acei arbori, ce varsta au acei arbori si ce dimensiuni, si pe ce suprafata s-au desfasurat, dar si alte detalii, samd
Ar fi interesant de stiut si daca sunt si alti proprietari in situatia dvs, sau daca doar la dvs. pe teren au aparut.
Nu in ultimul rand, puteti sa adresati o intrebare la ocolul silvic, dar dupa ce faceti dvs o prospectiune pe cele de mai sus.
(nu ma hazardez sa va dau si alte sfaturi, intrucat trebuie studiata legislatia specifica, si eu nu am disponibilitate acum)
Buna seara, Va intreb si eu, persoana pe care vreti sa o imputerniciti, stie sa faca plangerea penala la politie?
(pentru ca, daca stie sa faca o plangere penala la politie, atunci stie si de ce acte are nevoie, dar si forma lor)
Procura la consulat/ambasada da, plangerea la consulat /ambasada nu.
Daca nu puteti pleca din UK, nu stiu cum o sa faceti cu declaratia de persoana vatamata, dar ma rog, este treaba dvs.
Nu vreau sa va dau sfaturi, dar nu am inteles de ce nu se apeleaza la un avocat si se incearca aceste cai necunoscute.
Mult succes!
acest răspuns util
Aveti acte pe acel teren? Aveti certificat de mostenitor si intabulare? Figureaza terenul in certificatul de mostenitor?
Spuneti ca „portiuni din el s-au impadurit.”, adica in mod natural s-au impadurit sau cineva a plantat acolo?
Ce specii de arbori exista pe acel teren? Unde este terenul si daca exista ocol silvic in zona?
Ce ar trebui sa faceti? O documentare sa vedeti care este regimul juridic al acelui teren si daca va mai apartine.
acest răspuns util
Cum pot primi moștenitorii un duplicat al TP fiindu-le necesar pentru dezbaterea mostenirii.

Faceti o cerere la „primăria comunală”?

Cine trebuie să ceară duplicat TP având în vedere că originalul a fost pierdut de primăria comunei.

Cine are interes in cauza.
Buna seara! La intrebarea dvs (varianta A sau varianta B), raspunsul ar fi, varianta C.
Daca actiunea nu a fost formulata deja, atunci taxati la valoarea ce figureaza la financiar, valoarea impozabila.
Daca apar discutii, atunci vedeti atunci. Exista reglementari pentru situatia spetei dvs.
Bună ziua. Sunt doua chestiuni aici.
1) Ati spus ca, dvs si fratele dvs, ati dobandit acea casa si ca aveti acte pe casa,, si ca vreti sa dati casa cuiva.
Atunci dati casa acelei persoane, daca tot vreti sa o dati. Nu trebuie sa detineti si pamantul „de sub casa”.
2) Va intereseaza pamantul de „sub casa”? Sau si pamantul de „langa casa”? Pentru ca sunt chestiuni diferite, si in acest domeniu al hartiilor si al actelor, conteaza orice detaliu. Adica, va intereseaza toata curtea?

Daca va intereseaza toata curtea, trebuie analizate mai multe aspecte, poate este incidenta o uzucapiune, poate este nevoie de un partaj, poate poate poate,, In concluzie, exista o solutie pentru acea problema, dar fara a se vedea actele este greu de ghicit care este solutia.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am inteles. In aceasta situatie, nu aveti altceva de facut decat sa asteptati solutia din dosarul penal (sau sa solicitati repunerea pe rol, prin procdedura specifica). Nu mai vreau sa dezvolt si sa presupun si ca fratele decedat nu are descendenti (pentru ca altfel demersul privind contestarea testamentului devine ineficace).

Si, dupa ce am citit acest ultim mesaj al dvs (care aduce lamuriri in plus fata de primul mesaj), revin si citesc iar primul mesaj, si constat ca solicitarea dvs din primul mesaj nu va ajuta cu nimic (presupunand ca v-ar fi raspuns cineva direct la primul mesaj cu o speta de partaj), intrucat situatia la dvs in dosar este una altfel (adica atipica), si pur si simplu o speta aruncata ca exemplu nu ar fi fost de vreun ajutor. Parerea mea.
Din acest motiv recomand mereu ca, pentru o solutie punctuala, sa fie facuta o analiza punctuala.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din acest motiv v-am si spus ca trebuie sa apelati la un consultant care sa va studieze dosarul, vazand dosarul, in integralitatea lui.
Din viata de zi cu zi va spun ca, oamenii scot din context anumite chestiuni si solicita doar rapunsurile pe care vor sa le auda.
Intre primul dvs mesaj si cel de al doilea mesaj este o mica mare diferenta. Dar s-ar putea sa mai fie si alte aspecte pe care dvs nu le-ati avut in vedere in prezentarea dvs, aspecte care posibil sa fi condus la o anumita solutie a instantei.
Inca un aspect. La un asemenea proces, presupun ca ati avut avocat. Avocatul dvs fiind acum cel mai in masura sa va explice ce si cum sta treaba. Iar daca nu ati avut avocat, iarasi este o problema, de abordare a demersului judiciar.
Oricum, aveti deschisa calea apelului, si aveti posibilitatea ca de aceasta data sa va faceti apararile corespunzatoare.
(in situatia in care nu ati facut apel si termenul a trecut, aceasta discutie nu mai prezinta relevanta)
acest răspuns util
Buna ziua. Pentru dvs, primul pas este formularea unei cereri pentru eliberare ordin prefect. Apoi, mai vedeti.
Daca vreti un raspuns mai aplicat, atunci cautati un avocat care sa va analizeze actele pe care le detineti dvs.
acest răspuns util
Buna dimineata, Raspunsul este da si nu. A se vedea Art 45 si Art 56 din Legea 254 /2013.