avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Activitate valcoh50

Activitate valcoh50

doresc sa donez dreptul de mostenire pentru sora mea doar prin act notarial
Proprietar decedat, moștenitori 3 care refuza succesiunea,restante către asociație peste 14000 RON,care este procedura de recuperare a restantelor?Va multumesc.
asociatia nu este producatoare de profit,costul reparatiei o achita din banii locatarilor din blocul respectiv.Tot venitul realizar este de la locatari,eventual daca este posibil din inchitieri de parti comune sau publicitate.
Legea 230/2007 este clara, conditia este sa fie citita,reparatiile,intretinerea exploatarea partilor comune intra in competenta asociatiei ca administrator nidecum juridic,fiecare proprietar este obligat sa participe cu mijloacele banesti in raport cu cota parte indiviza la repararea partilor comune.Asociatia nu este producatoare de venituri,este nonprofit.Executati reparatia pe cont propriu si dati in judecata proprietarii din condominiu,Va garantez ca o sa aveti castig de cauza.Spun din experenta.Nu dati asociatia pentru ca pierdeti procesul.
Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti ce documente trebuie sa contina un dosar pentru chemare in insanta,recuperare restante,as dori,daca se poate, model de cerere,
Va rog sa-mi dati o formula de calcul a penalitatilor la intarzieri de plata, concret: suma restanta este 26 lei depasind 30 de zile calendaristice de la ultima zi de efectuarea platii.
va multumesc pentru raspunsuri sunt lamurit deplin
exista o (O.U.G,)sau H.G. care reglementeaza aceasta situati nu-i cunosc nr.
daca un propritar restant la plata sumei de 3.215 lei si o penalitate aferenta ei, achita
aceasta restanta in aceasta luna(decembrie 2012)poate fi scutit de plata penalitatilor?