avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Activitate ryana79

Activitate ryana79

Pentru informatii de interes public privind trecerea frontierei, documente necesare, incidente survenite in traficul transfrontalier, etc. puteti contacta Politia de Frontiera la nr. de telefon 021.9590.
Răspuns la discuția Somaj
Din cate stiu dosarul pentru obtinerea indemnizatiei de somaj se depune la agentia locala de ocupare a fortei de munca pe raza careia ai domiciliu, iar vizarea personala si lunara a carnetului de somaj este obligatorie la aceeasi agentie de care apartii, oricum informatiile actualizate le poti primi contactandu-i direct.
Discuție Impozite PFA
Buna seara,

In urma unui interviu in vederea angajarii pe un post cu norma intreaga mi s-a comunicat ca se doreste incheierea unui contract intre firma respectiva si un PFA, adica sa imi deschid un PFA.

Eu voi primi salariu prin PFA o suma fixa lunara, iar ei au zis ca vor plati contributiile angajatului, cele ale angajatorului ne mai fiind necesare.

Intrebarea mea este care sunt impozitele lunare/anuale pe care trebuie sa le platesc daca deschid un PFA?

Multumesc anticipat! :)
Am depus recent actele pentru somaj si pentru a beneficia de somaj din ziua in care se incheie contractul de munca trebuie sa le depuneti in maxim 10 zile calendaristice, insa nu mai tarziu de 12 luni si atunci se acorda incepand cu data depunerii cerereii.

In legatura cu carnetul de munca, cel mai bine este sa contactati Agentia Fortei de Munca de care apartineti pentru a va spune de ce adeverinta au nevoie in acest caz.

Mai jos doua link-uri utile:

[ link extern ] /

[ link extern ]
Data de incepere contract de colaborare - 1 august 2011, data de incetare - 1 octombrie 2012, 21 zile de concediu de odihna prevazute in contract.

Zilele de concediu s-au luat pentru 2011, insa pentru 2012 se considera 21 de zile de concediu neefectuate sau 21 zile / 12 luni X 9 luni, adica 16 zile?!

Multumesc.