avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Activitate cryssu1986

Activitate cryssu1986

Buna ziua, am o situatie mai delicata si as avea nevoie de niste lamuriri.
La insistentele unui coleg, prin 2010 am infiintat o firma (SRL). Colegul meu a fost persoana de conducere, eu fiind atunci prins cu masterul. Dupa vreo 2 ani de activitate a hotarat sa vindem firma catre o firma de avocatura contra unui onorariu (din cate stiu, acestia au preluat firma noastra cu toate activele si pasivele). Problema cea mai mare este ca, sediul fiscal este pe apartamentul parintilor mei si au inceput sa vina din urma datorii la ENEL (250 ron) si URBAN (650).
Ce ma sfatuiti sa fac? Ce ar trebui sa fac sa nu mai fie sediu la acel apartament?
Va multumesc, cu respect!
Răspuns la discuția Contract ocazional de inchiriere
Multumesc mult. Astept de la cineva un raspuns si pt a doua intrebare. :)
Ca presedinte asociatie sportiva (ong) am inchiriat o sala de sport in cadrul unui liceu, pt a desfasura activitati de timp liber, fotbal in cazul meu. Cu directorul liceului am incheiat deci un "contract ocazional de inchiriere". As avea 2 intrebari:

1.) Trebuie sa platesc impozit pentru el sau sa il declar undeva?

2.) Este o persoana din cadrul acestui liceu (un profesor), fost inspector pe educatie fizica, cam frustrat si foarte bagacios care ma tot interogheaza: cat dau? cui dau? pe ce baza? daca sunt in regula cu primaria? etc... deja sunt putin speriat pt ca tipul acesta m-a sunat si pe telefon cu nr ascuns (nu stiu cum a facut rost de numarul meu) si m-a si amenintat. Ce ma sfatuiti? Va multumesc anticipat, o seara frumoasa!
Va multumesc mult, acum sunt happy. O zi frumoasa! :D
Sa nu se inteleaga gresit, reformulez, eu am infiintat aceasta asociatie. Este vb de o asociatie club sportiv (ong) si m-ar interesa, sa activez ca si cum as lucra cu carte de munca pt a-mi putea in timp urmatoarele grade. Va multumesc inca odata!
Ca presedinte ONG pot sa fac in vreun fel sa am salariu? Ma intereseaza mult acest aspect pentru ca imi doresc sa am vechime. Daca da, poate imi puteti spune cum se procedeaza si eventual ce taxe trebuiesc platite. Multumesc mult, o zi frumoasa!
Răspuns la discuția Model contract de barter
Va multumesc frumos, acest document l-am tot gasit, speram sa existe unul adaptat. Eu sunt antrenor de fotbal si doresc sa fac un astfel de contract cu un director de scoala, doresc pregatirea echipei scolii in schimbul salii 2-3 ore pe saptamana. As fi recunoscator oricui m-ar putea ajuta. Sarbatori fericite tuturor!!!
Are cineva idee de un model de contract de barter intre o persoana fizica si o scoala pentru inchirierea salii de sport? Va multumesc anticipat!