Buna ziua
M-am angajat de curand la o firma, a fost incheiat contractul de munca pe o perioada determinata respectiv pe o luna.
Luna respectiva a trecut si mi s-a facut un act aditional iar contractul s-a prelungit cu inca o luna.
Mentionez ca nu mi-au fost cerute acte, gen certificat de nastere, diploma de studiu, toate actele s-au facut doar in baza buletinului.
Intrebarea mea este daca acest contract este facut in primul rand corect, in al doilea rand este normal sa mi se reinoiasca lunar avand in vedere ca sunt singura angajat in felul acesta, restul sunt pe perioada nedeterminata.
In conditiile in care nu mi s-a mentionat ca sunt in perioada de proba si nici nu s-a pus in discutie asa ceva, in contract exista o clauza in care perioada de porba este de 90 de zile, ceea ce nu rezulta din faptul ca contractul meu este reinoit lunar.
Multumesc anticipat!
Buna ziua am depus acum ceva timp o cerere pentru inapoierea impozitului care s-a oprit la pensie (anul trecut mai exact cand au depus toti pensionari din tara).Intre timp bani s-au inapoi lunar insa cererea mea a ramas inregistrata la tribunal si la casa de pensii.
Ieri am primit citatie sa ma prezint la tribunal, intrebarea mea este urmatoarea..pot retrage dosarul de la tribunal si sa nu mai mai prezint la proces.Si daca ma duc la proces ce se poate intampla.
Buna ziua.
Am absolvit dreptul si as dori sa stiu ce posibilitati am pentru a continua in domeniu respectiv.La ce anume ma refer?Pentru a ajunge judecator, notar, procuror, ce traseu trebuie sa parcurg?
Stiu de examenele de la INM, insa mai sunt si alte mijloace?
Vreau mai multe sfaturi/detalii, va multumesc anticipat .
Buna ziua.Am absolvit facultatea de drept si as dori sa stiu cate posibilitati am pentru a continua in domeniu respectiv.La ce anume ma refer?Pentru a ajunge judecator, avocat, notar, procuror, ce traseu trebuie sa parcurg?
Stiu de examenele de la INM, barou, insa mai sunt si alte mijloace?
Dupa o anumita vechime ca avocat ce posibililitati am?Ce examene pot da?
Cei care au parcurs un traseu anume, ce sfaturi imi puteti da?
Vreau mai multe detalii, va multumesc anticipat pentru timpul acordat.
Posed un permis de conducere care mai are valabilitate 5 ani.
Intrebarea mea este: Daca il schimb si il fac european mi se schimba termenul de valabilitate (se extinde, etc) sau ramane acelasi?
Multumesc anticipat
Buna ziua
Am o intrebare legata de bibliografia pentru admitere.
In legatura cu cartea de Drept civil-obligatii, ce carte recomandati intre cea a lui Paul Vasilescu si cea a lui Liviu Pop??
Si stiti cumva in ce perioada se vor afisa mai multe detalii despre desfasurarea examenului.
Multumesc anticipat