avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Activitate madimadi79

Activitate madimadi79

Răspuns la discuția aj somaj
buna ziua,data de incetare a contractului este 12 iunie,de la 1 aprilie am fost in risc maternal dat de firma
Discuție aj somaj
buna ziua,am lucrat cu contract pe perioada determinata am ramas insarcinata si mi-a platit casa de asigurari prenatalul si postnatalul.Intrebarea mea este daca am dreptul la aj de somaj si daca da ,cine imi completeaza anexele14(sau anexa 26),si cand pot sa depun dosarul daca copilul face 2 ani in octombrie?
Răspuns la discuția ccc
buna ziua,sotul meu nu a avut serviciu inainte de nasterea copilului, a fost la AJPIS SI I-A SPUS CA NU TREBUIE SA FACA NICI O CERERE CA ORICUM ULTIMA LUNA NU SE PLATESTE(indiferent cune sta cu copilul)
Discuție ccc
Buna ziua,sunt in ccc pana la 2 ani,ce trebuie sa fac daca tatal nu indeplineste conditiile de acordare a concediului de crestere a copilului?
Discuție Risc maternal
buna ziua,sunt in risc maternat,preluata de casa de asigurari(contractul meu expirand in luna mai) la data de 17 mai 2013.Este normal sa-mi opreasca din riscul maternal in afara de CAS si cartea de munca in jur de 200lei,si daca da pana cand trebuie sa platesc eu cartea de munca ,sa-mi mearga vechimea in continuare.
De la fortele de munca mi s-a spus ca trebuie sa-mi opreasca pt a avea un an de zile contributie pana la nasterea copilului
Răspuns la discuția lamurire
ca sa-mi mearga vechimea in continuare mi s-a spus
Discuție lamurire
buna ziua,sunt in risc maternat,preluata de casa de asigurari(contractul meu expirand in luna mai) la data de 117 mai 2013.Este normal sa-mi opreasca din riscul maternal in afara de CAS si cartea de munca in jur de 200lei,si daca da pana cand trebuie sa platesc eu cartea de munca ,sa-mi mearga vechimea in continuare?trebuie sa o platesc si cand sunt in concediu prenatal?multumesc
buna ziua,puteti sa-mi spuneti cum se calculeaza riscul maternal la un salariu de 1.948 lei brut pe luna?Cat trebuie sa iau dupa ce se oprest si CAS10.5%.multumesc
Discuție risc maternal
buna ziua,am 12 saptamani de sarcina si am ramas in risc maternal,imi expira contractul de munca pe 16 mai 2013 iar de la serviciu mi s-a spus ca trebuie sa duc concediile medicale in continuare la casa de asigurari Si imi iau banii de la casa de asig.Intrebarea mea este daca imi plateste casa de asigurari si cat dureaza?
Discuție risc maternal
buna ziua,sunt insarcinata in 5 saptamani iar la firma la care lucrez am contract pe perioada determinate.
Din cauza conditiilor de munca la 3 luni se ramane in risc maternal,neavand contract pe perioada nedeterminata pot ramane in risc maternal(mentionez ca imi expira contractul pe 12 mai 2013)