Sunt pensionara si mi-am schimbat domiciliu in alta localitate.Cum trebuie sa procedez ca sa pot primi cupoanele si biletele de calatorie la noua adresa.Pensia o primesc pe card.
Cum pot beneficia de decontarea cheltuielilor de catre Casa de sanatate pentru montarea unei proteze dentare?Mentionez ca sunt pensionara si lucrarea este destul de costisitoare:Cabinetul are contract cu Casa de sanatate.
Dupa ce am platit pentru racordarea de la reteaua stradala petru 3,5m lineari 2000roni mi s-au dat toate aprobarile inclusiv de la primarie si astept de 7 luni sa se respecte contractul pentru racordare tot eu sa platesc refacerea covorului asfaltic desi alti vecini de pe aceiasi strada au reusit sa se branseze?Nu vi se pare ca e nedrept?
Am depus o cerere de racordare la reteaua de gaze stradala in aprilie 2018.Am platit racordul si nici pana acum nu mi s-a facut bransamentul.De o saptamana am primit o instiintare de la gaz est precum ca primaria a impus niste conditii greu de respectat privind refacerea covorului asfaltic si exista riscul rezilierii contractului de racordare.Ce mai pot face in aceasta situatie?
M-am pensionat la limita de varsta in anul 2017 .Am lucrat in grupa a2a de munca 8 ani .Beneficiez de recalcularea pensiei pentru aceasta perioada de la 1 octombrie 2018?
Mama mea a murit .Era vaduva.Eu sunt singurul copil al ei .Ce acte imi sunt necesare pentru a -mi trece mostenirea pe numele meu, cui trebuie sa ma adresez pentru a obtine certificatul de mostenitor ca sa-mi trec toate facturile la utilitati pe numele meu?
M-am pensionat anticipat partial in anul 2014.Am fost penalizata cu 31%.In anul 2017 am iesit la pensie la limita de varsta.Mai pot beneficia acum de reducerea penalizarii ?
M-am pensionat anticipat partial in aprilie 2014 avand o vechime in munca de 33ani si 5 luni si vartsta de 56 ani.Acum in iulie 2017 am ieisit la pensie la limita de virsta.Am fost penalzata conform legii 263 din 2010,Mai pot beneficia de avantajele Legii 142 din 2016 privind penalizarea?