avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ACTE DE MOSTENIRE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ACTE DE MOSTENIRE

Mama mea a murit .Era vaduva.Eu sunt singurul copil al ei .Ce acte imi sunt necesare pentru a -mi trece mostenirea pe numele meu, cui trebuie sa ma adresez pentru a obtine certificatul de mostenitor ca sa-mi trec toate facturile la utilitati pe numele meu?
Cel mai recent răspuns: elenamihaila , utilizator 15:36, 24 August 2018
Va adresati oricarui birou notarial din circumscriptia Judecatorieie unde mama dvs a avut ultimul domiciliu.
Informatiile privind actele necesare le obtineti de acolo.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune sonya_67 sonya_67 Aş dori un sfat în legatură cu următorul caz: un prieten în vârstă de 55 de ani locuieşte în casa ce a aparţinut bunicilor din partea mamei. În urma ... (vezi toată discuția)
Succesiune si dezbatere de mostenire pe numele tatalui +sora decedatului(2 pe un titlu de proprietate pe pamant) Geta  853 @Yahoo. ro Geta 853 @Yahoo. ro tatal meu a decedat in luna a 10 a 2017. are titlu de proprietate pe numele lui sunt unica fiica ..ce acte sunt necesare pentru succesiune ( sa trec pe ... (vezi toată discuția)
Succesiune ato67 ato67 Buna ziua va rog sa ma indrumati cui trebuie sa ma adresez si ce pasi trebuie urmati in urmatoare situatie - mama mea a decedat in luna mai 2019, tatal meu a ... (vezi toată discuția)