avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua
va rog sa ma indrumati cui trebuie sa ma adresez si ce pasi trebuie urmati in urmatoare situatie - mama mea a decedat in luna mai 2019, tatal meu a decedat acum 3 ani, sunt singurul copil la parinti, in urma decesului parintilor mei mi-a ramas un apartament, va rog sa ma indrumati cum trebuie sa procedez ca proprietatea sa o trec pe numele meu.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:32, 28 Septembrie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va adresați unui birou notarial din circumscripția judecătoriei unde defunctii au avut ultimul domiciliu și solicitați dezbaterea succesiunii după ambii părinți.
Certificatul de moștenitor va fi actul dvs de proprietate asupra apartamentului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune sonya_67 sonya_67 Aş dori un sfat în legatură cu următorul caz: un prieten în vârstă de 55 de ani locuieşte în casa ce a aparţinut bunicilor din partea mamei. În urma ... (vezi toată discuția)
Succesiune Gabi Darani Gabi Darani Tatal meu a decedat in anul 1994 iar mama in anul 2000. Suntem 3 surori.Nu avem nici un fel de discuţii divergente referitoare la mostenire, o casa în oras ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa decesul ambilor parinti eu_roger eu_roger Buna ziua,va rog sa ma indrumati ce pasi trebuie sa urmez pt. a deveni proprietarul unui apartament ai carui coproprietari sunt ambii mei parinti,decedati la ... (vezi toată discuția)