avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Activitate ionicaion

Activitate ionicaion

Răspuns la discuția Concediu de cresterea copilului
M-am lamurit. Va multumesc!
Nu se va suspenda, 200 lei este alocatie.
Răspuns la discuția Concediu de cresterea copilului
Va multumesc, dar la art. 4 alin. 3 exceptia este regula? Aici imi este frica la luna ian 2013 unde am 7 zile lucratoare din 21, exact o treime. Pentru a fi sigura nu ar fi bine sa depun si o declaratie cu venituri din activitati agricole?
Pe 10.12.2012 am iesit din cresterea copilului. In data de 23.01.2013 m-am angajat pentru ca mi-am dat seama ca sunt insarcinata din nou. Pot beneficia de CCC?
Va multumesc!
Răspuns la discuția Stagiu cresterea copilului
Ma gandesc la intreruperea de pe 10.12.2012 pana la 23.01.2013.
Răspuns la discuția Stagiu cresterea copilului
Deci beneficiez de indemnizatie pentru cresterea copilului.
Va multumesc! Va rog o confirmare.
Am fost in cresterea copilului pana la data de 10.12.2012, in 23 ianuarie 2013 m-am angajat si acum sunt insarcinata (1 luna ) , deci am realizat venituri pentru luna ianuarie 2013, o sa beneficiez de concediu pentru cresterea copilului?
Va multumesc!
As vrea sa deschid procedura acum si pana la primul termen (am vazut ca dureaza 4-5 luni) o sa-mi angajez avocat.Mi-e frica sa nu-mi faca de la finante dosar cu retinerile la sursa. Ma puteti ajuta cu un model de cerere?
Va multumesc!
Am o societate comerciala (un magazin) si pentru ca s-au adunat datorii la finante am hotarat sa-l inchid. Ma poate ajuta cineva cu niste informatii pentru a deschide procedura de insolventa simlificata? Un model de cerere pentru deschiderea insolventei si ce documente mai trebuie anexate la ea in prima faza. As lua un avocat dar banuiesc ca onorariu este destul de mare.
Va multumesc!
Răspuns la discuția Bilant 2012
Poate mai apare alta versiune. Va multumesc!