avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Activitate elena1968

Activitate elena1968

Nu îmi aduc aminte la ce notar am încheiat contractul, cumpărătorul a ales notarul.

gi-jane2 a scris:

va duceti si scoateti o copie de la notar

Bună ziua!
Figurez eronat in baza de al unei primării cu impozitul pe un teren extravilan. Acest teren l-am vândut în urmă cu 14-15 ani, între timp, noul proprietar a construit o casă și apoi a revândut. Menționez că la momentul vânzării am fost la primărie împreună cu noul proprietar și actul de vânzare-cumpărare. Angajatul primăriei a zis că îmi șterge datoriile numai dacă aduc contractul de vânzare-cumpărare pe care nu îl mai am.
Din punct de vedere legal, un contract de vânzare-cumpărare cât timp trebuie ținut în arhiva familiei? Mulțumesc!
Răspuns la discuția Concediu de odihna
Multumesc frumos pentru raspuns si pentru promptitudine!

Editat : citare raspuns
Cum se calculeaza concediul de odihna daca am program de lucru de 4 ore pe zi in timpul facultatii iar in lunile iulie, august, septembrie si octombrie programul este de 8 ore pe zi. Multumesc!
Răspuns la discuția Donație
În cazul în care divorțez soţul poate cere anularea donației (acest imobil să intre la partaj)?
Discuție Donație
Am donat un imobil părinţilor în anul 2000, de comun acord cu soţul.
Se poate ataca donația de către soţ sau de copiii noștri? În ce cazuri (condiții). Aș dori cât mai multe informații. Mulțumesc!
Am cuparat un teren agricol.Care sunt urmatorii pasi pe care trebuie sa-i urmez ca sa-mi intabulez terenul.Mentionez ca terenul nu are stabilit hotarul (tarusi vopsiti cu rosu ,mi s-a spus).In zona este un singur loc intabulat ,dar dupa cum spun vecinii a ingardit (intabulat)o suprafata mai mare. Am fost la o firma -topometrii ,a spus
s-a dau declaratie pe proprie raspudere pt. hotar, sau masoara ei de la coltul gardului celui care a intabulat (ceea ce nu mi se pare corect tinind cont de ceea ce vorbesc vecinii).De la Primaria din localitate am primit o harta topografica ,dar fara sa fie trecute cotele parcelelor ,de unde stiu ca hotarele terenului sint corect puse ca sa nu am surpriza ca vecinii sa ma dea in judecata ca am ocupat o parte din terenul lor.
Am ajuns la concluzia : daca vrei sa zugravesti trebuie sa ai cunostinte despre zugravit,..... ..... Va rog sa ma ajutati.
Discuție timbru de mediu
Am fost astazi la Administratia Financiara sa depun cerere pt.eliberare adeverinta plata taxa prima inmatriculata ca sa pot inmatricula masina cumparata si mi-a raspuns ca nu poate sa elibereze adeverinta pina nu primeste dispozitie da la sefii ierarhici superiori.Masina a fost adusa in tara in anul 2009,s-a platit taxa si este inmatriculata . Au spus sa sun peste citeva zile.Nu inteleg de ce nu se elibereaza aceasta adeverinta.
Santem sase frati.Parintii vor sa cedeze dreptul de proprietate a intregii averi detinute unuia dintre copii ,fara conditii.Ceilalti copii sint de acord. Venitul parintilor este aproximativ 800 ron ,pensia tatalui,iar fratele respectiv are salariul minim pe economie.Nu Ce pot face parintii ,in asa fel,ca dupa decesul lor sa nu poata fi contestata decizia luata?
In luna decembrie 2012 am vrut sa cumpar bilet cu anticipatie pentru calatoria in luna ianuarie 2013 folosind cupoane valabile 2013.Mi s-a spus ca nu este posibil .
Este stipulat in lege, cupoanele vor fi folosite doar in anul de valabilitate tiparit ?