avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Activitate Noria

Activitate Noria

Multumesc
Buna ziua... Caut avocat specializat in problemele cu Asociatia de Proprietari pentru anumite lamuriri.... In Bucuresti.... Multumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Art. 49. -

d) proprietarul, membru al asociaţiei, poate fi reprezentat în adunarea generală de către un membru al familiei sau de către un alt reprezentant care are o împuternicire scrisă şi semnată de către proprietarul în numele căruia votează;

e) un membru al asociaţiei de proprietari poate reprezenta cel mult un membru absent, dacă prezintă împuternicire scrisă şi semnată de către proprietarii în numele cărora votează. O copie a împuternicirii se ataşează procesului-verbal al şedinţei;

f) preşedintele, membrii comitetului executiv, administratorul, cenzorul/comisia de cenzori sau alt membru al familiilor acestora nu pot primi mandat pentru a reprezenta un alt proprietar în cadrul adunării generale;

g) în cazul unui vot paritar, votul preşedintelui asociaţiei de proprietari este decisiv;
Daca am cod caen 6110, pot monta sisteme de supraveghere video? Multumesc.
Buna ziua. Urmeaza sa schimbam usile, metalice, de acces in imobil. Domnul presedinte in marinimia lui doreste sa cedeze acele usi, cu titlu de deseuri rezultate din demolari si reamenajari, celor care vor veni sa monteze noile usi. Asta ca sa scape chipurile de o plata in plus pentru a ne debarasa de ele. Am incercat sa-i explic ca usile vechi, facand parte din bunurile asociatiei ar fi bine sa le valorifice la un centru de recuperare a deseurilor metalice, iar banii rezultati sa-i includem in contul de reparatii. Dar pentru dumnealui este prea mare deranjul si mai bine le da de pomana cu de la sine putere. Ce ma sfatuiti sa fac pentru ca mie chiar imi pasa si nu pot sa asist nepasator la atata indiferenta. Multumesc
Buna ziua. Am o problema si nu stiu cum sa o rezolv legal. Acum ceva timp am gasit presul de la usa apartamentului plin de apa murdara care mi-a intrat si pe sub usa in holul de la intrare. Am fost la Politie, circa de care apartin, si am vrut sa fac o sesizare in acest sens dar agentul de proximitate mi-a spus ca daca nu am dovezi.... Acum cateva zile am vrut sa plec de acasa si cand am deschis usa apartamentului, ghici ce am gasit in fata usii? O vecina tocmai isi golea farasul cu gunoi in fata usii mele.... I-am atras atentia ca nu este legal si civilizat ceea ce face si i-am facut si poze cu telefonul cand arunca gunoiul la usa mea, spunandu-i ca ma voi duce la Politie sa-i fac reclamatie. Drept raspuns ce face vecina? Incepe sa ma ameninte: "Vezi ai grija ca intr-o buna zi s-ar putea sa te impiedici pe scari si sa cazi."
De aceea vreau sa-mi dati un sfat. Multumesc.
Pe 31 inanuarie 2013 am avut ultima sedinta in instanta cand s-a dat si hotararea...
In cat timp se redacteaza hotararea instantei de judecata pentru a fi adusa la cunostinta impricinatilor?