avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Activitate aurolise

Activitate aurolise

Răspuns la discuția credit ipotecar
afla acest lucru in timpul intocmirii dosarului, la accesarea unui credit, este primul lucru care se verifica.
:((buna ziua, am o intrebare referitor la pensia de intretinere, am doi copii rezultati in afara casatoriei; dupa despartirea de tatal copiiilor, acesta s-a casatorit si mai are un copil. Actualmente este stabilit in Belgia. Intrebarea mea este urmatoarea: cum pot eu sa cer majorare de pensie alimentara, dat fiind ca nu stiu ce statut are el in acea tara si in momentul de fata, plateste lunar 100 de euro, ptr copiii mei. Multumesc

Răspuns la discuția firma de recuperare!!!!!!!!!
ptr. burty! e clar ca esti omul lorX-(; bunaoara in contractul meu de credit, este stipulat clar: in cazul cesionarii, banca este obligata sa comunice, in scris, clientului
esti teribil de agresiv la necazurile oanei, ca ea sunt mii de cazuri!!!. pe ce te bazezi de esti atat de ironic???
Discuție credit "vandut"
este vorba de un credit luat de la banca x, in primavara anului 2008, ptr o perioada de 30 de ani. in toamna lui 2009 am reusit prformanta de a nu putea achita ratele, avand, la un moment dat, o intarziere de 137 de zile. In febr. 2010 primesc un telefon de la o firma de recuperare care-mi comunica faptul ca banca x "m-a vandut" ( am citat) lor. Prin urmare trebuie sa fac o cerere prin care inchei un contract cu ei, contract prin care ma oblig sa rambursez creditul integral in 12 luni. Acum va intreb pe Dvs., este corect sa nu fiu instiintata de banca despre aceasta vanzare?; asa zisul client al bancii, eu in acest caz, nu este protejat de nici o lege?. Mentionez ca mi-am achitat restanta, in ~ 3 saptamani si sunt acum la zi, insa aceasta firma de recuperare ma preseaza sa fac cererea respectiva si s-o trimit.