avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi
Forum Activitate dumitru71

Activitate dumitru71

Răspuns la discuția Vecin cu caine la bloc
Care este articolul de care ma pot folosi impotriva vecinului cu cainele???
Răspuns la discuția Vecin cu caine la bloc
Nu inteleg dece noi ,OAMENII ,suntem neprioritari in asemenea situatii,nu inteleg cum sistemul ocroteste animalele si oamenii nu,nu inteleg dece animalele au mai multe drepturi decat oamenii,in ce hal de nivel am ajunsmcand un animal are mai multe drepturi fata de OM......
Buna ziua,am un vecin care un caine,caine care latra si ziua si noaptea deranjand tot palierul .Am incercat sa vorbesc cu el sa rezolve situatia si mi-a raspuns ca este caine si trebuie sa latre.I-am atras atentia ca suntem la bloc si noi ceilalti nu suntem obligati sa suportam latraturile animalului,si mai ales ca unii dintre noi avem serviciu care lucram in ture de noapte si ziua mai trebuie sa ne odihnim si noi.Va cer niste sfaturi ce trebuie sa fac in aceasta privinta cu acest individ care nu intelege ca traiul la bloc este diferit fata de cel de la curte.
Buna seara,vreau sa-mi spuna si mie cineva daca cheltuielile administrative(salariu administratori,contabil si ce o mai fi),trebuiesc platite de chiriasi sau de proprietar? Astea sunt niste cheltuieli pe care oricum le platesti chiar daca ai sau nu chiriasi? Mentionez ca stau cu chirie si proprietarul zice ca treb sa le platesc eu. Multumesc anticipat ptr raspunsuri!




Vreau sa deschid un aprozar,si vreau sa stiu ce trebuie sa fac si cum sa fac,eu vreau sa fac un AF(asociatie familiara),si actele necesare,ce autorizatii imi trebuiesc? multumesc anticipat!
Răspuns la discuția AM O NELAMURIRE CU BANCA?
MULTUMESC FRUMOS PTR SFAT!
Răspuns la discuția AM O NELAMURIRE CU BANCA?
am citit contractul inca o data si nu spune nimic,doar ca o functionara mi-a spus asta cind am fost la ghseu sa inkid contul!
Buna ziua,am deskis un cont la banca in speta BRD ptr recuperarea taxei auto,am luat banii si acum cei de la banca nu vor sa-mi inkida contul mai devreme de 3 luni,am citit contractul semnat de mine si banca si nu stipuleaza nicaieri ca nu pot inkide contul mai devreme de 3 luni.Este adevarat ? s-au apelez la protectia consumatorului? Multumesc anticipat ptr ajutor!
Discuție TAXA AUTO
BUNA ZIUA,AM HOTATRIREA DE LA TRIBUNAL PRIVITOR LA TAXA,UNDE TREBUIE SA MA PREZINT CU EA PTR A RIDICA BANII SI CINE IMI POATE SPUNE MAI EXACT CIT TREBUIE SA RIDIC LA 3200 RON PE CARE I-AM PLATIT IN 2009? MULTUMESC ANTICIPAT!
Discuție intrebare
buna ,am platit 3200 ron taxa de inmatriculare,am cistigat procesul,imi puteti spune cum se calculeaza cit trebuie sa imi restitue statul din aceasta suma,mentionez ca am platit in 2009 taxa