avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Activitate valentinstate

Activitate valentinstate

Multumesc de raspuns , asa isi doreste ea spune ca dupa 25 de ani de casatorie sa nu aiba vreo surpriza.!!!Imi puteti spune un pret estimativ al taxei pentru acestea?
Buna seara , as dori sa imi spuneti cum as putea trece sotia in actul de vinzare cumparare pe care il detin din anul 1992 data la care nu eram casatorit. va multumesc anticipat. Valentin State
multumesc
Buna ziua Am cumparat un autoturism in data de 12 11 2021 am platit pretul cerut facind bininteles v-c iar in 2 zile constatat ca vinzatorul mi-a ascuns defecte ale auto .Va-s ruga sa imi spuneti ce as putea face pentru ai inapoia auto si a imi da banii inapoi . Va multumesc
buna ziua

am facut sucesiunea dupa bunicii mei eu cu sora mea venind la aceasta in calitate de fiu predecedat .am intrebarea urmatoare:la vinzarea terenului care imi revine mie o pot face fara semnatura sotiei mele ?eu avind certificat de mostenitor

va multumesc
Răspuns la discuția nora la succesiune
tatal meu a decedat in 2007,bunica 2008,bunicul 2013
buna ziua
bunicii mei au decedat .au avut doar un copil pe tatal meu care la rindul sau a decedat lasind in urma 2 copii si sotia .
intrebarea mea e urmatoarea;la succesiunea bunicilor mei ii va reveni o cota parte si ei ca nora?
va multumesc!
va multumesc pentru raspuns care a fost clar si la obiect
sarut mina

as dori daca se poate sa ma indrumati si pe mine cum as putea ridica ultima pensie a bunicului meu decedat pe 4 ian 2013 in conditiile in care nu mai are pe nimeni in viata de gradul 1.
mi sa mai raspuns ca ,conform legii 263/2010 pot ridica suma ceilalti mostenitori in conditiile dreptului comun.Aici e pb caci nu stiu care sunt urmatorii si ce acte ar trebui, ca sa fac aceasta dovada.
Va multumesc si va salut cu respect!

Recomanda

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Follow us: Avocatnetro on Facebook
an inteles scuze dar sunt nou pe aici