avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara , as dori sa imi spuneti cum as putea trece ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara , as dori sa imi spuneti cum as putea trece sotia ...

Buna seara , as dori sa imi spuneti cum as putea trece sotia in actul de vinzare cumparare pe care il detin din anul 1992 data la care nu eram casatorit. va multumesc anticipat. Valentin State
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 09:08, 10 Mai 2022
Puteți sa ii donați jumătate sau puteti încheia o convenție matrimoniala de comunitate convențională.
Întrebarea e de ce doriți asta?
Multumesc de raspuns , asa isi doreste ea spune ca dupa 25 de ani de casatorie sa nu aiba vreo surpriza.!!!Imi puteti spune un pret estimativ al taxei pentru acestea?
eu zic sa mergeti la un avocat si sa discutati problema, mi-e sa nu aveti dvs vreo surpriza dupa astia 25 de ani.
corect e ca lucrurile sa ramana asa cum sunt. Cand ceva iese din aceasta sfera, atunci apar surprizele.
Ultima modificare: Marți, 10 Mai 2022
gi-jane2, moderator
E cam ciudat ca 25 de ani nu a fost deranjata si brusc, se gandeste la "surprize".
Riscati ca surpriza sa fie pentru dvs.
Costurile depind de valoarea bunurilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte locuinta smile_and_nothing_more smile_and_nothing_more Buna seara in primul rand. Eu si viitoarea mea sotie avem o nelamurire. In a doua jumatate a anului o sa scoatem actele si nunta totodata, ea detine un ... (vezi toată discuția)
Adaugare proprietar apartament bdgabi bdgabi Buna ziua Am achizitionat un apartament prin prima casa. Intre timp, m-am casatorit si as vrea ca si sotul sa fie trecut ca si proprietar avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Buna! eu si cu partenerul meu urmeaza sa ne casatorim anul acesta. ... Timea.Melinda Timea.Melinda Buna! Eu si cu partenerul meu urmeaza sa ne casatorim anul acesta. El vrea sa facem un contract prenuptial pentru ca are un apartament pe numele lui si in caz ... (vezi toată discuția)