avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Activitate evelina_lav

Activitate evelina_lav

Buna ziua.Sunt o mamica care in 3 luni se intoarce la servici mai exact in martie (mi se termina cei 2 ani de crestere copil).Am o problema deoarece sunt iar insarcinata si trebuie sa nasc in luna iulie si o sa am lucrate doar 4 luni(martie/aprilie/mai/iunie) si nu stiu daca o sa mai pot beneficia iar de concediu.Cum se procedeaza in acest caz?
Răspuns la discuția acte prenatal
M-ati inteles gresit eu ma gandeam k e ceva legat de sistem (un blocaj )si nu se vede mesajul
Multumesc.
Discuție acte prenatal
Buna ziua.Eu sunt angajata cu 4 ore la firma mea. M-am angajat si mi-am platit contributiile la stat ca sa beneficiez de drepturile mamicilor.Ce acte trebuie sa fac si ce trebuie operat in revisal ca eu sa primesc prenatal?
A doua intrebare este cine plateste prenatalu statul sau angajatorul?
Răspuns la discuția concediu crestere copil
multumesc
Indemnizatia de care beneficiaza mamicile se calculeaza ca media ultimelor 12 luni lucrate pana intram in prenatal sau pana se naste copiluL?Ce vreau sa stiu practic daca cele 2 luni de prenatal intra in alea 12 luni.
Buna ziua. Din cate stiu pentru a beneficia de concediu crestere copil trebuie sa ai lucrate 12 luni.Intrebarea mea este daca cele 63 de zile de prenatal intra in cele 12 luni sau se calculeaza media veniturilor de pe ultimile 12 luni pana la prenatal.
Astept raspuns