avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu crestere copil

Indemnizatia de care beneficiaza mamicile se calculeaza ca media ultimelor 12 luni lucrate pana intram in prenatal sau pana se naste copiluL?Ce vreau sa stiu practic daca cele 2 luni de prenatal intra in alea 12 luni.
Cel mai recent răspuns: evelina_lav , utilizator 15:24, 28 Ianuarie 2013
1. Pentru calculul indemnizatiei pentru CCC se au in vedere veniturile nete din cele 12 luni premergatoare nasterii copilului (inclusiv luna nasterii).

2. Asadar sunt luate in calcul si veniturile nete din concedii medicale si de maternitate (sarcina = prenatal) din aceste 12 luni.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal/postnatal Miky_83 Miky_83 Buna ziua. Sunt o viitoare mamica (data aproximativa nastere 2 iulie 2013). As dori sa stiu daca cele 126 de zile pre/post natal sunt calendaristice; daca ... (vezi toată discuția)
Calculul pentru concediul de maternitate Hellenas Hellenas Buna ziua, As dori si eu o informatie cu privire la calculul pentru concediul de maternitate. Sunt angajata din aprilie, am ramas insarcinata, urmez sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu crestere copil atlassport atlassport Situatia mea este urmatoarea : data probabila a nasterii va fi 5 noiembrie 2015. Cum se calculeaza indemnizatia CCC? stiu ca se ia 85% din media venitului ... (vezi toată discuția)