avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Activitate cris_myc

Activitate cris_myc

Buna ziua, as dori si eu cateva lamuriri privind activitatea coordonatorului de transport, de ce `ARR -ul limiteaza acesta activitate si mai exact de ce un coordonator nu poate sa -si exercite acest drept obtinut in urma certificari, pentru mai multi operatori de transport.
Sunt si situatii in care micile societati de transport cu 1,2 masini nu ocupa in totalitate timpul coordonatorului, deci acesta ar putea sa mai coordoneze si activitatea de transport a altui operator.
De ce trebuie coordonatorul de transport sa fie pentru o singura firma si nu pentru mai multe?
Nu este o ingradire a dreptului de exercitatre a unei profesii?
Ce parere aveti?

Multumesc
Cristina Petrescu
Va multumesc frumos!!! Am inteles ca pentru PFA sau II costurile sunt mai mici in ceea ce priveste taxele catre ORC comparativ cu costurile pentru un SRL. Dar, revin si intreb pot desfasura activitate de prestari servicii, respectiv transport si pe un PFA sau II ? Cum stau lucrurile in privinta sumelor minime sau maxime facturate pentru un PFA sau II? Sau cum stau lucrurile cu plata TVA-ului... pentru un PFA sau II comparativ cu un SRL....?
Cu respect Cristina Petrescu
Buna ziua, as fi foarte recunoscatoare daca mi-ati acorda un sfat in privinta deschiderii unei forme legale de desfasurare a activitatii comerciale: Intreprindere Individuala sau SRL. Care dintre aceste doua forme de organizare a activitatii este mai potrivita pentru activitatea PRESTARI SERVICII- TRANSPORT MARFA?
Si care ar fi cele mai mici costuri si in acelasi timp - forma legala cea mai potrivita pentru aceasta activitate?
Răspuns la discuția Afacere centru de schimb ulei
Va multumesc frumos pentru informatii!
Toate cele bune!
Cu respect Cristina Petrescu
Buna ziua,
As dori sa ma ajutati sa gasesc rezolvarea unei mici probleme:O
Care sunt pasii necesari deschiderii unui centru de schimbare a uleiului, si cam la ce nivel se reidica investita.
Va multumesc!!!
Cu respect
Cristina petrescu
4619 - intermediere in comertul cu produse diverse(exclus cele alimentare)
Ce activitati pot desfasura in cadrul unui PFA cu acest cod CAEN pentru ca imi este un pic cam neclar!
Va multumesc frumos pentru raspuns!!!
Răspuns la discuția Suspendare activitate PFA
Va multumesc foarte mult pentru informatii, imi sunt de mare ajutor!!!
Buna ziua, am si eu o intrebare legata de functionarea unui PFA.....
Am deschis un PFA si sunt interesata daca as putea sa ii suspend activitatea pana in momentul in care voi avea efectiv de lucru.....mai exact ma intereseaza daca pot obtine o suspendare a platii taxalor (catre casa de pensii si cas)pe perioada de inactivitate?,
Va multumesc!!!