Am inteles raspunsul dumneavoastra...vad ca sunteti "in tema" :) desigur ca sau executat in 3 ani si mici reparatii la ascensor etc...dar totusi mi se pare exagerata suma!!..am sa vad la fatza locului ceea ce administratorul blocului imi va demonstra cu facturi etc(sunt 65 de apartamente pe scara blocului!!!).!!!Deci suma e de 10RON/luna+reparatiile s.a.m.d. Multumesc de timpul acordat..o zi buna :)
Suma pe care o platesc /lunar este de 10 RON(cota parte indiviza pentru ca nu locuiesc in acel bloc!!)...Deci in 3 ani rezulta 360 RON!!(abia in august 2013 sunt 3 ani,din august 2010!!)...asadar nu poate rezulta o suma de 1100RON cu tot cu penalizari!! In concluzie nu sunt un rau platnic cum sunt altii care locuiesc zi de zi acolo!! E o diferenta ca de la cer la pamant intre a locui si a beneficia de ceea ce platesti,si o persoana ca mine care nici nu intra pe casa scarii!!!Deci in concluzie as dori sa mi se spuna de catre cineva expert,daca se percep penalitati la cei care nu locuiesc in apartamentul de proprietate(mentionez ca atunci cand am decis sa nu mai locuiesc acolo82010) ,toate datoriile erau platite la zi si am depus chiar si o cerere in acest context!!!! ;) !! Multumesc!!
Multumesc pentru raspuns..dar vreau sa stiu daca eu trebuie sa platesc penalizari la cei 10 RON/luna,pe perioada mai sus mentionata'??Probabil nu m-am facut inteles,dar este o diferenta de la 360RON pana la 1100Ron!!!
Buna ziua!Am o nedumerire si sper ca cineva dintre dumneavoastra sa o elucideze!!!De 3 ani de zile sunt plecat din tara,in apartament nu locuieste nimeni!!!Platesc pe luna 10RON!!!Se adauga penalitati pe aceasta perioada de timp,avand in vedere ca in momentul de fatza nu sunt ca restul locatarilor care locuiesc acolo si se folosesc de ascensor etc...?????Mentionez ca am primit somatie de plata ,daca nu platesc in 15 zile asociatia ma actioneaza in judecata!!! Este normal asa ceva??Pe perioada august 2010 pana in prezent am de plata 1100 RON!!!!!! :O Va multumesc anticipat!!
mentionez faptul ca suntem trei frati,fiecare a avut la ROL la primarie cate un teren agricol pe numele fiecaruia!Cand traia tata fiecare dintre frati si-au vandut pamantul,iar cu banii obtinuti de pe terenul meu ,ai mei au cumparat apartamentul de care va spuneam care l-au trecut pe numele lor!!Cand s-au facut actele in instanta,ai mei au uitat sa treaca apartamentul pe numele meu...se mai poate face ceva in acest sens?..poate merge mama sa modifice ceva in acte ,sa rezulte ca acest apartament a fost cumparat cu banii obtinuti din vanzarea pamantului care a fost al meu?
Buna ziua..as dori sa aflu de la un expert(a),cum se poate proceda in urmatorul caz:-mama mea vrea sa imi dea un apartament!Mentionez ca mai am frati,iar tata e decedat!Cum se poate proceda ??Trebuie facut act de vanzare-cumparare,donatie cum este mai bine sa fie facut fara sa poata fi atacat in instanta dupa decesul mamei??Mentionez ca mama locuieste in mediul rural,iar apartamentul care este gol(nu locuieste nimeni) este in oras!!Multumesc anticipat!