Buna ziua.As dori sa stiu daca un creditor renunta la executor pt.ca nu e multumit de el trebuie sa plateasca ceva in afara de ceea ce a platit.Va multumesc.
MERSI ASTA NU E UN RASPUNS.Problema e ca doar dau bani si s-ar putea sa nu ii mai recuperez pe langa ce i-am dat ei,si sa nu credeti ca sant vreo milionara
Ba da,a garantat cu bunurile pe care intre timp le-a vandut. Apoi am aflat ca avea si alte datorii.
Mediatorul mi-a spus sa astept ca sant si alte dosare de 5 ani si nu se sterge datoria.Intre timp am executat si firma si nimic
Buna ziua,as dori sa ma indrume cineva.Am dat bani imprumut prin notar,nu i-am mai primit inapoi,am fost la executor,degeaba,a reusit in timpul cat eu am asteptat sa nu mai aiba nimic pe numele ei,ea e administrator la firma ei de transport,are jumate din actiuni.Firma zice ca nu prea merge.Am primit un cec in alb pe care l-am complectat si bineinteles ca nu avea acoperire.Din ian.tot astept,executorul nu mai zice nimic.Ce as putea face.Daca o dau in judecata ar putea fi pedepsita?si cum anume?va rog mult ajutati-ma.Va multumesc.
Buna ziua,as dori sa-mi spuneti daca cineva intra la tine in casa si iti fura o anumita suma de bani poate fi pedepsita?tu nu ai martori dar ai constatat ca banii au disparut dupa ce pers.respectiva a plecat.Unde poti face plangere si ce castig de cauza ai?Va multumesc