avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Activitate urucunicolae

Activitate urucunicolae

Discuție Loc de parcare
Cum se poate obţine un loc de parcare în sectorul 3, dacă un apartament are mai multe locuri de parcare.

buna ziua,
sotia mea a fost in crestere copil pana pe data de 20.04.2013, pe data de 08.04.2013 s-a nascut cel de al doilea copil,de la serviciu i s-a spus ca pentru completarea adeverintei de salariu trebuie sa aduca de la primarie veniturile pe ultimele 6 luni, noi locuim in sectorul 3 bucuresti.
Va multumesc.
Buna ziua.
Pentru o masina de 2500 cmc, care este valoarea impozitului dupa noile reglementari?
Discuție taxa auto
Buna seara.
Am cumparat o masina in leasing, in anul 2009, de 2500 cmc, si am platit o taxa de poluare de 13815 ron.Am inteles ca pot sa mi recuperez taxa, dar nu stiu de ce documente am nevoie si unde sa ma adresez.
Va multumesc anticipat !
Răspuns la discuția taxa auto
Buna ziua.
Cum pot recupera taxa de poluare si ce documente imi sunt necesare?
Buna ziua.
Sotia mea este in concediu de crestere copil pana in data de 20 aprilie 2013, acum este insarcinata in luna 7, va naste inainte de terminarea concediului pentru primul copil.De ce documente ii sunt necesare pentru a primi incontinuare?
Discuție taxa auto
Buna seara,

Am cumparat o masina in leasing in anul 2009, de 2500 cmc, si am platit taxa de poluare de 13.518 ron. As vrea sa stiu daca cu noua O.G.imi pot recupera banii si in ce conditii?
Va multumesc.