avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

Buna seara.
Am cumparat o masina in leasing, in anul 2009, de 2500 cmc, si am platit o taxa de poluare de 13815 ron.Am inteles ca pot sa mi recuperez taxa, dar nu stiu de ce documente am nevoie si unde sa ma adresez.
Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: danipetcu , utilizator 21:49, 4 Februarie 2013
Luati legatura cu un avocat care stie toate demersurile!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto urucunicolae urucunicolae Buna seara, Am cumparat o masina in leasing in anul 2009, de 2500 cmc, si am platit taxa de poluare de 13.518 ron. As vrea sa stiu daca cu noua O.G.imi ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare autoutilitare moldovan_aurelian moldovan_aurelian Buna ziua. Am si eu o nelamurire. Vreau sa inmatriculez o autoutilitara, cumparata in leasing in 2009 si in luna aceasta a expirat contractul. Masina are o ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare 2009 gheorghegabrielbogdan gheorghegabrielbogdan buna seara,am 2 intrebari vis a vis de taxa de poluare achitata in 2009. prima intrebare se refera la recuperarea taxei de poluare achitat pentru o masina ... (vezi toată discuția)