avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

Buna seara,

Am cumparat o masina in leasing in anul 2009, de 2500 cmc, si am platit taxa de poluare de 13.518 ron. As vrea sa stiu daca cu noua O.G.imi pot recupera banii si in ce conditii?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: urucunicolae , utilizator 13:22, 4 Februarie 2013
taxa 100% se poate recupera. Nu are legatura cu nici o O.G. Conditiile difera de la o speta la alta...
Buna ziua.
Cum pot recupera taxa de poluare si ce documente imi sunt necesare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto urucunicolae urucunicolae Buna seara. Am cumparat o masina in leasing, in anul 2009, de 2500 cmc, si am platit o taxa de poluare de 13815 ron.Am inteles ca pot sa mi recuperez taxa, ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare autoutilitare moldovan_aurelian moldovan_aurelian Buna ziua. Am si eu o nelamurire. Vreau sa inmatriculez o autoutilitara, cumparata in leasing in 2009 si in luna aceasta a expirat contractul. Masina are o ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare platita in 2008 thea30 thea30 Buna ziua In anul 2008 am achizitionat 2 autoturisme, in leasing, de la Romstal Leasing. In luna decembrie acestia ne-au transmis ca trebuie platit urgent ... (vezi toată discuția)