avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1882 soluții astăzi
Forum Activitate opteron

Activitate opteron

Buna ziua,
Am depus o plangere de furt la politie si as vrea sa retrag plangerea. Cei de la politie au spus ca e momentan la registratura. Stie cineva unde se inregistreaza aceste plangeri? si de ce dureaza atat?
Buna ziua,
Tatal meu a detinu o fundatie. Acesta a decedat recent. El era si Presedintele acesteia. Care sunt pasii ce trebuiesc facuti pentru a prelua acea fundatie. Si de asemenea in cat timp se poate dizolva daca nu urmez pasii. Va multumesc
Buna ziua,

Am fost informat de firma ca au primit o decizie de popriere asupra venitului meu. Pana acum nu am primit nici o instiintare acasa desi ei spun ca au trimis. Intrebarea mea este urmatoarea. Pana cand pot contesta aceata poprire ?
Răspuns la discuția PFA Medic Colaborator
M-ati lamurit mai mult de o gramada in raport soi etc. Este cineva care paote da un raspuns clar nu gen soi etc este sau nu considerata persoana juridica ? este vorba de 392b de al finante in care nu intelegem daca e amenda pt persoana fizica sau juridica. Din ce stiam nu depui adeveritna 392b ca si persoana fizica(omul de rand).
Buna ziua.

Prietena mea este medic stomatolog specialist si lucreaza cu contract de colaborare cu un cabinet. Ea este PFA medic colaborator si are sediul la aceeasi adresa ca cea din buletin. Am dori sa stim ce fel de persoana este, persoana fizica sau persoana juridica?

Multumesc anticipat#-o#-o
Răspuns la discuția Contestare PV in alt judet
si pana la urma care sunt pasii pentru a o trimite prin posta ? ce trebuie sa cuprinda ? recomandata ? timbru din ala la 15 bani sau cat mai e si taxa aia de 1 leu plus copie dupa PV si buletin nu ?
As dori si eu sa stiu ce pasi trebuie sa urmez pentru a depune o contestatie a unui proces verbal de pe raza altui judet. As dori sa stiu pasii ce trebuie urmati pentru a fi trimisa prin posta si bineinteles imi trebuie si certificat de grefa pentru a-mi elibera permisu.
Multumesc anticipat
ok ... dar cevreau eu sa stiu e daca imi da certificatul pana la sfarsitul procesului in mana ... ca si cu permisul? Trebuie sa plec din tara peste 3 zile iar la RAR nu ma rezolva in aceste 3 zile.
Mi.a fost si mie retinut certificatul de inmatriculare pentru xenoane, desi am montate pe masina , un A4 din 2004 xenoane originale cu tot ce trebuie. In afara de partea cu rar cand ma voi duce sa verific , in Dovada si in hartia de la RAR sunt gresite atat seria dovezii cat si seria Procesului verbal. Acesta nu este un motiv de ajuns pentru a castiga procesul impotriva lor? ... Oricum voi merge la RAR sa.mi verifice xenoanele, acestea sunt montate la audi in germania cu toare actele in regula.
Daca fac plangere contraventionala imi vor inapoia certificatul de inmatriculare sau trebuie totusi intai sa ma duc la RAR sa fac constataresa si pe urma la politie, ori ma duc direct cu actul de la Judecatorie si imi vor inapoia certificatul?
da nu sunt 90 de zile de la data restituirii permisului pana la data noii fapte .... nu stiam exact care e si cum e legea ...credeam ca e intre fapte sau intre data primirii permisului si predarii lui nu a faptei ... multumesc pentru ajutor