As dori si eu sa stiu ce pasi trebuie sa urmez pentru a depune o contestatie a unui proces verbal de pe raza altui judet. As dori sa stiu pasii ce trebuie urmati pentru a fi trimisa prin posta si bineinteles imi trebuie si certificat de grefa pentru a-mi elibera permisu.
Multumesc anticipat
Contravenietul are dreptul sa formuleze plangere contraventionala impotriva PV in termen de 15 zile de la comunicarea,la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
Plangerea contraventionala se comunica instantei prin mandat postal cu confirmare primire
Problema cu certificatul de grefa este mai problematica deoaree este etapa ulterioara inregistrarii plangerii si necesita completarea si semnarea de catre contravenient a unui formular,cu date pe care nu le puteti cunoaste la momentul formularii plangerii contraventionale
si pana la urma care sunt pasii pentru a o trimite prin posta ? ce trebuie sa cuprinda ? recomandata ? timbru din ala la 15 bani sau cat mai e si taxa aia de 1 leu plus copie dupa PV si buletin nu ?
Titlu executoriu
previas
Am primit un PV pentru lipsa rovinietei.Ulterior am facut plangere contraventionala in termen legal de 15 zile.Cu toate acestea ANAF a emis somatie si titlu ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat
yonut78
buna seara.am o intrebare rog care poate sa ma ajute.mia suspendat permisu pentru ca nu am acordat prioritate le 2 pietoni. dar mentionez ca cei 2 pietoni au ... (vezi toată discuția)