avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Activitate miky_mihaela

Activitate miky_mihaela

Răspuns la discuția litigiu de munca
va multumesc foarte mult pentru raspuns!am inteles
nu vrea sa dea nici preavizul si nici decizia de desfacere a contractului de munca!~ce sa fac? multumesc pentru raspuns
pai asa spune patronul dar daca ne trimite in somaj tot concediere e zic eu!interesant e ca nu vrea sa ne dea nici preaviz nici decizia de desfacere a contractului de munca!a spus ca din data de 1 martie sa ne prezentam la ajofm sa ne luam somajul! eu nu mai inteleg nimic!
nu ne trimite in somaj tehnic ne trimite in somaj dat de catre stat!
deci nu e obligat sa acorde preavizul de 20 de zile lucratoare?de ce nu ne-a anuntat la inceputul lunii ca inchide eu abia astazi am aflat!
buna seara!firma la care lucrez isi suspenda activitatea iar patronul vrea sa ne trimita in somaj!am solicitat preavizul de 20 de zile lucratoare care este prevazut in cim pentru a ne da posibilitatea sa ne cautam un alt loc de munca insa acesta refuza spunand ca el nu ne concediaza ne da in somaj cu data de 1 martie ac.ce putem sa facem legal?va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
va multumesc pentru raspuns!
buna seara! firma la care lucrez isi restrange activitatea iar eu voi fi trimisa in somaj!concediul pe anul trecut nu l-am efectuat insa sefa a pontat pe statele de plata ca si cu l-am fi efectuat cu promisiunea ca la sfarsitul anului ni-l va plati!normal ca acum nu mai recunoaste nimic si nu mai vrea sa plateasca!mentionez ca nu ne-a pus sa facem nici o cerere pentru acordarea concediului de odihna ci doar am fost pontate pe statul de plata!mai pot sa primesc acesti bani legal? pot si demonstra ca in perioada in care am fost trecuta in concediu am lucrat!semnatura mea figureaza pe notele de receptie intocmite si pe monetarele de plata predate predate!va multumesc anticipat pentru raspuns!
Discuție somaj!
buna ziua!va rog respectuos sa ma ajutati si pe mine intr-o problema:lucrez de 2 ani la o societate comerciala,iar acum 2 zile mi-a fost adus la cunostiinta verbal de catre patron ca punctul de lucru se va inchide cu data de 1 martie ac.iar eu voi fi trimisa in somaj!mi-a spus ca din data de 19 februarie sa nu ma mai prezint la munca pentru ca vrea sa lucreze patroana pana la inchiderea magazinului.i-am cerut preavizul si decizia de desfacere a contractului de munca insa mi-a zis ca nu este obligata sa imi inmaneze aceste acte! ce sa fac? nu inteleg de ce sa nu mai vin din data de 19 februarie la munca? va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez ca eu nu mai inteleg nimic!#-o nu stiu ce prevede legea!va multumesc anticipat!