avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Activitate BeniaminCaba

Activitate BeniaminCaba

Răspuns la discuția contract de management
Da, numai intrebarea mea e daca este ingradit dreptul de a munci, daca este in accord cu legea acea clauza.
este o clauza noua in contract si as vrea sa stiu daca e legala sau nu si care sunt solutiile . Multumesc mult!
"In cauzul demisiei, se oblige pentru o perioada de 12 luni de la incheierea activitatii ca director general al companiei, sa se abtina de la activitatea lucrative care se afla in sfera de activitate a companiei sau care concureaza cu activitatile comerciale ale companiei, in nume propriu sau a unei entitati straine, pentru propriul beneficiu sau in numele unei terte parti, direct sau indirect, in orice maniera, ca angajat, ca propriu angajat sau numit de o terta parte, cu sau fara contraprestratie. Acesta se aplica impotriva oricarei personae care realizeaza activitati care concureaza cu activitatiile afaceri companiei.
Va rog sa ma ajutați cu o problema.
Am cumpărat un cazan acum 6 luni și acum am vrut sa îl instalez și am observat ca este alt tip de cazan de 24kw fata de varianta 30kw cat e trecut în factura. Nu mai vor sa îl schimbe sau sa îmi dea bani pe motivul ca au trecut 6 luni și pentru ca a fost montat. Întrebarea e dacă exista vreo șansă să îmi recuperez banii. Cazanul nu e ok pentru casa mea.
Multunesc!
Trebuie sa existe o modalitate de a schimba aberatia asta. Nu stiu..., dar nu poate fi contestata la avocatul poporului sau ceva autoritate din tara asta?
Dar prin faptul ca este afisat in opinia mea nu inseamana ca imi este imanat sau ca am luat la cunostinta despre el deoarece e afisat intr-un loc public unde poate fi distrus,rupt etc.In acest caz sunt privat de dreptul meu de al contesta in termen de 15 zile, dreptul de a plati amenda la jumatate, etc. Nu inteleg cum poate exista asa o aberatie in lege. Imanat inseamna predat celui in cauza...nu il primeste sa se consemneze in prezenta unui martor refuzul de al primi si apoi sa se afiseze. asa mi se pare logic si normal. Nu se poate ataca undeva in instanta aberatia asta de lege? Este vreo posibilitate sa fie corectata?
Buna,
Am gasit afisat pe casa in constructie(in rosu, fara geamuri) proces verbal (amenda circulatie).Binenteles ca a fost dupa doua saptamani si procesul e indescifrabil.
As dori sa stiu daca e legal sa afiseze pe o casa in constructie procesul verbal, chiar daca domiciliul meu din CI este la acea adresa. Mentionez ca acum locuiesc pe o perioada limitata in austria in interes de servici.
Totodata ma intreb cum o afisare intr-un loc public poate sa insemne ca persoana respectiva intra in posesia acelui act. Dupa mine e o mare aberatie avand in vedere ca in 5 min poate fi luat de cineva sau distrus de ploaie,etc.
Am vreo sansa sa contest in tribunal?

Multumesc!
Răspuns la discuția Contestare amenda circulatie
Multumesc pentru raspunsuri. Cred ca am sa platesc amenda. Totodata as dori o informatie daca se poate:
E legal sa afiseze procesul verbal pe o cladire in constructie, in rosu?
Faptul ca un proces verbal e afisat undeva nu inseamna ca omul respectiv poate intra in posesia procesului verbal.(poate fi rupt de cineva, deteriorat de ploaie,etc)
Nu exista posibilitatea de a contesta asa ceva in justitie?
Am primit o amenda pentru depasirea vitezei si in amenda e specificat doar o localitate si denumirea drumului DNxx (drumul national respectiv tranverseaza toata localitatea), fara a se specifica mai exact locul,sensul in care circulam. As dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva, daca exista posibilitatea cu succes de a contesta amenda pe acest motiv. Precizez ca nu am semnat procesul verbal pentru ca au refuzat sa imi arate inregistrarea video.
Multumesc!
Răspuns la discuția Contestare amenda
Multumesc pentru raspuns. As vrea sa stiu daca am sanse sa se anuleze amenda.
Buna,

Am dorit sa imi platesc impozitul si spre surprinderea mea am aflat ca am o amenda de circulatie de platit. Am cerut copie dupa amenda (viteza 66km in localitate) si asa am aflat ca amenda respectiva e din Martie 2012, nu e semnata de mine (in loc de semnatura scrie "nu semneaza"), nu e semnata nici de un martor si nici nu exista nici un act aditional cum ca am luat la cunostinta despre amenda respectiva ca sa am sansa sa o platesc in 48 de ore doar jumatate. Apoi numele meu e scris gresit: in loc de "I" e scris "E".
As dori daca poate sa ma ajute cineva cum trebuie sa procedez sa contest amenda respectiva avand in vedere ca am aflat de amenda respectiva direct cand am vrut sa platesc impozitul, fara sa am sansa sa o contest anterior.

Multumesc!