avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Activitate kouliscon

Activitate kouliscon


buna

Aș dori să știu dacă legea de a avea teren românesc la un deținător de cetățenie a Uniunii Europene (greacă) este în vigoare și în cazul în care se aplică atât și intravilanul extravilan.

mulțumesc
Bună ziua tuturor

în cazul în care cineva a vrut sa aduca un brand cigarete care nu este în piața românească , produs la Statele Unite ale Americii , există o nevoie de licență tutun sau care este procedura .

thx în avans .
Scorul meu de credit la birou de credit nu a fost atât de bine ; Aș dori să repar asta. Daca sunt consultant cu jumătate de normă la o companie ma va ajuta sa am un scor mai bun ? Aș dori pentru viitoare investiți

multumesc
Bună ziua tuturor

Am fost în România ultimii 18 ani si am 2 intrebari . Mi-am luat permis de ședere permanentă și mi s-a alocat un număr CNP . M-am mutat recent într-o altă țară cu familia mea și aș dori să știu :

1 ) În cazul în care cineva știe ce se întâmplă cu CNP meu dacă nu-mi reînnoiesc permisul de ședere permanentă ?Il pierd? Se merita sa raman ceva de genul consultant cu jumătate de normă la o companie acolo doar pentru a nu pierde CNP ?
2 ) scorul meu de credit la birou de credit nu a fost atât de bine ; Aș dori să repar asta. Daca sunt consultant cu jumătate de normă la o companie ma va ajuta sa am un scor mai bun ? Aș dori pentru viitoare investiții .

mulțumiri
Buna ziua,

Am nevoie de o dovada ca compania la care am lucrat pana in mai 2013 si-a platit taxele la stat ptr mine si ca a declarat salariul meu. Este suficient Adeverinta Directia Economic, Stagii de Cotizare si Archive pentru 2012?

Sau trebuie sa iau de la Administratia Financiara o declaratie de venit pe 2012 ca dovada ca am platit venitul de impunere pe anul 2012 sau de unde trebuie sa iau?
Răspuns la discuția Inchiriere apartament
multumesc

care acte trebuie sa iau cu mine ca sa inregistrez?
Răspuns la discuția Inchiriere apartament
pentru a fi inregistrat la finanaciar pe contract trebuie sa scrie suma in ron?
Salut

Vreau sa inchiriez apartamentul prin agentie si as dori sa stiu daca este suficient contractul de la agentie sau trebuie legalizat la notar?
Mersi
Buna ziua,

As dori sa stiu daca actele in limba romana necesare pentru viza de emigrare in US ca si sotia unui cetatean American(certificat de nastere,certificat de casatorie,pasaport) trebuie si traduse si legalizate si apostilate?
Sau este de ajuns sa fie doar traduse si legalizate la notar?

Multumesc
Buna Ziua.

Sunt casatorit foarte curand dar stau la Romania de 18ani si am si CNP si permis de sedere permanenta. Stiti unde trebuie sa merg sa cu ce agentie sa vorbesc?

merci