avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Activitate nic0l

Activitate nic0l

Răspuns la discuția demisie angajat
da se poate daca nu ai alte clauze in contractul individual de munca
Multumesc d-le Lucian ! In contractul facut prin notariat se specifica clar ca vanzatorul si-a primit intreaga suma . Intrarea in contabilitate a sumelor s-a facut, mai intai prin dispozitie de incasare de la asociatul unic ,apoi ,in lipsa unei chitante de la vanzator ,prin dispozitie de plata in baza contractului de vanzare-cumparare .
Sunt si administrator si asociat unic ...
Vanzatorul nu a vrut sa-mi emita factura,ca sa se sustraga de la plata tva-ului , inregistrarea in contabilitate am facut-o in baza contractului de vanzare-cumparare ,iar plata am inregistrat-o in registrul de casa prin dispozitie de plata din partea asociatului unic .
Răspuns la discuția S-a legalizat prostia ?!
Va multumesc!
Am fost implicat intr-un accident de circulatie ,in urmatoarele imprejurari , circulam pe un drum european si in momentul cand depaseam un alt autovehicul ,am avut surpriza sa-mi iese in fata ,de pe un drum lateral neindicat , mai mult o ulita, o femeie la volan...N-am putut sa o evit , si , mai din impact ,mai din cauza faptului ca am tras de volan stanga ,am acrosat si autoturismul depasit...Am chemat politia ,care firesc ,i-a ridicat permisul doamnei cu pricina ,insa ea a contestat in prima instanta procesul verbal emis de politie , dar instanta , judecatoria , i-a respins actiunea ,dupa ce a consultat partile din accident. Apoi ,femeia a facut recurs in contencios ,la tribunal ,si aceasta instanta i-a admis actiunea si a anulat procesul verbal al politiei ,anuland si amenda si sanctiunea complementara a contravenientei. Eu am fost citat , dar nu am primit citatia , asa ca nu m-am putut prezenta ca sa elucidez problema in instanta respectiva , am aflat ulterior ,cand m-a sunat femeia respectiva si m-a sunat spunandu=mi ca ma va da in judecata ca sa=si recupereze cheltuielile de judecata...Poate sa faca asta? Si daca o face , eu cum pot ataca in instanta hotarerea definitiva si irevocabila care i-a anulat ei contraventia ,ca banuiesc ca pe baza hotararii respective ,ea poate sa ceara asa ceva...Cum de se poate intampla asa ceva in Europa ?
Buna ziua
Am cumparat un spatiu comercial cu aport administrator iar vanzatorul societate platitoare de TVA nu mi-a eliberat factura iar societatea mea nu a dedus tva-ul avand la mana doar contractul de vanzare-cumparare .Societatea poate sa imi vanda mie spatiul cu aceeasi valoare fara sa emita factura ca sa imi ridic inapoi aportul ?
Vreau sa lichidez firma ,am o posibilitate mai buna asa?
Răspuns la discuția aport administrator
nu la capitalul social ,eu am ajutat firma cu bani pt aprovizionare marfa
Buna ziua ,sunt administrator la o societate si as vrea sa stiu daca as putea sa renunt la aportul social pe care firma mi=l datoreaza , iar firma sa renunte la un spatiu pentru a=si achita datoria fata de mine adica sa facem o compensare
Va multumesc