Nu au bunuri pe numele lor, singurul venit pe care ar putea sa il ia e salariul. Din cate am inteles eu, acum poate gresesc, aceste firme de recuperare credite sunt SRL-uri sau alte forme de organizare. Ceea ce nu stiu e daca aceste societati comerciale au dreptul sa aiba drepturile pe care in mod normal le-ar avea o banca.
Cat de des firmele de recuperari creante, Top Factoring in special, trec la executarea silita? Parintii mei au luat un credit de la Raiffaisen, care mai apoi a fost vandut catre aceasta firma de recuperari. De un an de zile primesc scrisori prin care sunt amenintati ca vor fi executati silit pentru un credit care s-a dublat in urma dobanzilor si penalizarilor. Din cate stiu nu au trecut 3 ani pt ca dreptul lor sa se prescrie. Care sunt procedurile urmate de aceasta firma si mai ales ce pot face in aceasta situatie, in conditiile in care nu mi se pare normal sa plateasca mai mult decat dublu creditului luat?
ce se intampla cu emblema unei firme dupa transferul de proprietate? poate o societate comerciala sa mai foloseasc emblema dupa istrainare? care e cadrul legal?
stiti vreo societate civila de avocati sau cabinete individuale de avocatura care angajeaza studenti in anul 2 la Universitatea Bucuresti care chiar isi doresc sa lucreze in acest domeniu?