avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Activitate criso

Activitate criso

Buna ziua. În cazul unei cereri de scutire de taxă de timbru judiciar,la calculul venitului net pe membru de familie,sunt luați în considerare și copiii minori ai familiei?Va mulțumesc
Va multumesc
Buna ziua.As vrea sa stiu daca tatal poate intra in concediu pt cresterea copilului in conditiile in care copilul are varsta de 8 luni,iar pana in prezent mama a beneficiat de indemnizatia de crestere a copilului pana la varsta de 2 ani.Mentionez ca tatal indeplineste conditiile legale pt obtinerea indemnizatiei si se doreste ca mama sa revina la munca.
Răspuns la discuția Teren fara titlu de proprietate
Stapanul este STATUL ROMAN.Intrebarea era cum pot sa intru in legalitate si sa folosesc terenul,nu cum sa intru in proprietatea lui.Ma gandeam la o forma de inchiriere,concesiune,ceva de acest gen.
Buna ziua.Cum pot sa intru in legalitate si sa folosesc un teren invecinat proprietatii mele,daca pe terenul respectiv nu exista titlu de proprietate,doar o cerere neaprobata facuta in urma cu vreo zece ani de mama fostului proprietar al casei mele?Doamna a decedat in urma cu 6 ani,iar terenul figureaza in CF pe Statul Roman.
Răspuns la discuția CONCEDIUL DE ODIHNA
Va multumesc pt ajutor.Pentru inceput ma voi adresa ITM-ului.Sper ca vor lua dansii masuri.
Buna ziua.Va rog sa imi spuneti daca este legal ca zilele de sambata si duminica sa fie considerate zile de concediu de odihna.Mai exact;in cererea de concediu am solicitat 10 zile de concediu de odihna,incepand cu data de 12.06.2015.Seful de personal mi-a cerut sa revin in data de 22.06.2015,justificand acest calcul prin faptul ca in firma se lucreaza flux continuu,deci si sambata si duminica.Este legal sa fiu in concediu in perioada 12-22.06.2015 sau 12-26.06.2015,daca am solicitat 10 zile?
Buna ziua.In cazul unui teren de 1,5 ha,care ar fii costurile iesirii din indiviziune?Se poate realiza iesirea din indiviziune fara acordul celorlalti co-proprietari?Va multumesc