avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren fara titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren fara titlu de proprietate

Buna ziua.Cum pot sa intru in legalitate si sa folosesc un teren invecinat proprietatii mele,daca pe terenul respectiv nu exista titlu de proprietate,doar o cerere neaprobata facuta in urma cu vreo zece ani de mama fostului proprietar al casei mele?Doamna a decedat in urma cu 6 ani,iar terenul figureaza in CF pe Statul Roman.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Iunie 2015
criso, utilizator
Cel mai recent răspuns: criso , utilizator 08:28, 22 Iunie 2015
spor la cultivat....in romania totul este posibil
Terenul a fost dobândit de STATUL ROMÂN prin lege -vacanță succesorală, dovadă fiind și înscrierea făcută în CF.prin urmare terenul respectiv are stăpân. Prin urmare nu aveți nici o șansă sau drept. n?
Stapanul este STATUL ROMAN.Intrebarea era cum pot sa intru in legalitate si sa folosesc terenul,nu cum sa intru in proprietatea lui.Ma gandeam la o forma de inchiriere,concesiune,ceva de acest gen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu proprietate eronat dangabi78 dangabi78 Buna ziua! Va rog sa ma indrumati ce mai pot face in urmatoarea problema: Dupa decesul bunicilor mei, mama a constatat ca in titlul de proprietate emis in ... (vezi toată discuția)
Atribuire teren prin ordinul prefectului bms bms Parintii unui prieten au cumparat o casa in 1988.Casa avea atunci 2000mp teren, curti, constructii si gradina.In 1988 au cumparat prin act notarial casa si ... (vezi toată discuția)
Contract de concesiune giulya_oana20 giulya_oana20 buna ziua,as avea si eu o intrebare cu privire la un contract de concesiune incheiat in data de 1.03.1999 si care specifica clar ca durata concesiunii este pe ... (vezi toată discuția)