avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Activitate maricica3

Activitate maricica3

Pot face o cerere de drept de retentie pe o suprafata dintr-o cladire pina la terminarea actiunii de iesire din indiviziune ? Daca da , la ce articol sa ma refer va rog frumos .
da . multumesc .
Fotografiile explicative ajuta la probarea unor interventii asupra constructie ? Instanta tine cont de ele ?
Răspuns la discuția PREZENTA LA PROCES INDIVIZIUNE
da.si daca se citeaza martorii , interogatoriu etc , suntem anuntati in scris sau cum >
Pot cere sa se judece in lipsa noastra iesirea din indiviziune trimitind acte prin posta ?
Răspuns la discuția REPREZENTARE AVOCAT
adica in procesul de iesire din indiviziune nu este necesar un avocat ? se poate judeca si fara prezenta unuia ?nu am bani pentru a plati un avocat asta-i situatia .
Daca doresc sa angajez un avocat intr-un proces de indiviziune si nu am venituri , acesta este repartizat de catre instanta si cum se plateste ? cu ce suma ?
Răspuns la discuția CHITANTA DE MINA
Daca angajez un avocat trebuie mers la notar sau este suficient contractul incheiat cu acesta ?
eu locuiesc si eu am platit impozitul dar stiam de actele la notar . nu am putut sa ma inteleg cu cei care au acte . au actele trecute in registrul agricol din anul 2003 cind au cumparat . nu este intabulat si nici cadastrul facut deoarece am cumparat o cota de 1/2 cu chitanta . mai este o cota tot a astora care au acte pe ambele cote . au acte la notar .sunt aici de 9 ani .am tot timpul scandal si-mi cer sa plec .am facut ceva imbunatatiri casei dar ei spun ca daca am stat aici asa trebuia sa si fac .
nu sunt mostenitori . nu am cui cere banii . multam frumos