avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Activitate cristianv23

Activitate cristianv23

o sa merg astazi sa dau declaratie notariala
Răspuns la discuția Impozit auto din 2008
EU IN URMA CU 5-6 ANI AM REUSIT SA SOT DE LA IMPOZIT AUTO CU RETURNAREA DIN URMA A IMPOZITELOR SI PENALITATILOR DE LA DATA CAND AM DECLARAT CA NU MAI AM MASINA CU DECLARATIE PE PROPRIE RASPUNDERE NU LA NOTARIAT, LA SEDIUL TAXE SI IMPOZITE, DAR ACUM NU MAI VOR.
Buna seara, am de plata impozit pe 3 auto cu 10 ani in urma, auto pe care le-am cumparat avariate pentru a folosi anumite piese si apoi le-am vandut mai departe pentru piese pe chitanta de mana, chitante de care nu mai stiu. masinile le-am declarat la financiar deoarece m-au chemat la sediu sa le declar ei fiind informati de catre sediu financiar de care apartinea vanzatorul, se mai pot scoate din evidenta si anula impozitele pe baza unei declaratii notariale pe proprie raspundere ca am vandut masinile avariate (epave) care nu le-am reparat si nici inscris, detin toate actele lor asa cum le-am luat cu talon si carte pe numele vechiului proprietar
Buna seara, Distrigaz a efectuat o lucrare de sapaturi in apropierea casei mele si a lasat-o in stadiu nefinalizat cateva zile fiind acoperita cu 2 table groase peste care treceau noaptea camioane de 30 t care evacuau pamantul de la un santier in lucru. Aceste camioane in momentul cand treceau peste acest sant acoperit cu table produceau un soc puternic de se zguduia casa si in cele din urma a cazut un tavan si doua sunt fisurate. intr-una din zile mai precis Vinerea trecuta mama a fost atat de speriata nedormind toata noaptea din cauza zgomotului si socurilor incat i-a crescut tensiunea si am sunat la 112, a venit salvarea si am dus-o la spital. Noaptea urmatoare a cazut tavanul intr-o camera si in alte 2 sa fisurat. am trimes sesizari pa Distrigaz, la politia comunitara s1, la primaria s1, la ADP, PRIMARULUI DAN TUDORACHE sector 1, am incercat sa trimet si la protectia consumatorului dar trebuie sa am un raspuns, o tentativa de inpacare esuata. Ce credeti ca este de facut in situatia actuala pentru ca vinovatul sa repare dauna tinand cont si de faptul ca tavanul cazut pe jumatate este instabil ce a mai ramas si suntem in pericol de a cadea oricand si restul. Eu cred ca vinovat este Distrigaz care nu a luat masuri de restrictionare a traficului greu peste santul ne finalizat, nereparat, astfel se evitau socurile care au dus la deteriorarea casei.
Am rezolvat, au platit contravaloarea rambursului dupa ce am facut reclamatie si la protectia consumatorului.
Buna dimineata, in data de 23.01.2019 am livrat o tapiterie auto cu destinatia Bacau, ajuns coletul la destinatie in data de 25.01.2019 a fost desfacut verificat si refuzat de sotia destinatarului pe motiv ca avea culoarea putin mai inchisa decat tapiteria lor care era de arsa de soare si decolorata in comparatie cu cea trimesa de mine care avea pielea refacuta, noua. La aflarea acestora destinatarul a trimes sotia la firma de curierat sa ridice coletele dar acestea erau deja in drum spre Buc. Am sunat la firma de curierat si am explicat ca dintr-o neintelegere a fost refuzat coletul si vreau sa fie retrimes, acestia explicandu-mi ca trebuie sa platesc transportul dus intors si sa fac o cerere de retrimetere ceea ce am si facut. Pe data de 28.01.2019 coletul pleaca din depozitul firmei inapoi la destinatar care a ridicat coletul in data de 30.01.2019 asa apare si pe siteul firmei cu statusul de livrat dar mai tarziu ma suna sotia destinatarului sa-mi spuna ca lipsesc componente din colet, componente care la prima verificare nu lipseau si ca returneaza coletul la curier. Dupa cateva zile ma anunta de la curier ca trebuie sa-mi aduca retur coletul ceea ce am refuzat si am mers la ei la sediu sa vad coletul stiind de la destinatar ca lipsesc componente. Am ajuns la sediu am cerut sa vad coletul , a fost adus si era fara niciun ambalaj avea elemente rupte, lipseau componente si pielea era julita, am facut poze la t5apiterie in starea in care se afla. Am facut reclamatie si am cerut sa fiu despagubit cu valoarea rambursului si suma pe care am platit pentru tur-retur. Am primit raspuns ca eu sunt de vina pentru starea in care a ajuns coletul pentru ca nu a fost ambalat corespunzator, dar eu l-am ambalat si cu carton si folie neagra si banda adeziva si in momentul ridicari daca nu este ambalat corespunzator curierul nu-l ridica iar daca-l ridica inseamna ca ambalajul este corespunzator si din momentul acela firma de curierat raspunde de integritatea coletului. La prima verificare nu a zis nimeni ca nu este ambalat corespunzator, ajuns in depozitul lor din Buc. de unde a fost retimes inapoi fara ca eu sa-l mai vad la fel nu a zis nimeni ca nu este ambalat corespunzator deci a facut trei drumuri fara sa sesizeze nimeni ca este ambala necorespunzator, au descoperit asta cand am ajuns eu la sediu ca de fapt nu mai avea nici un ambalaj. Ce este de facut in situatia de fata ca ei vor sa musamalizeze dauna produsa de nu stiu cine ca in momentul depuneri reclamatiei au zis ca verifica pe camere traseul coletului dar se pare ca au sarit peste faza aceasta direct la a ma acuza pe mine ca nu am ambalat bine coletele ?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara, din momentul gasiri genti si pana in momentul predari genti la politie sotul a verificat continutul genti ? la predarea genti la politie sa facut un proces verbal de inventar a continutului genti ? in momentul de fata nu au nici o proba si incearca pur si simplu sa faca ce stiu ei mai bine presiuni pentru a-l determina sa se autoincrimineze, daca aveau probe nu mai incercau cu detectorul de minciuni care este o mare porcariee, acceptarea testului cu detectorul nu favorizeaza pe nimeni pentru ca daca trece testul nu se tine cont de el daca nu-l trece nici asa nu reprezinta o proba in instanta dar se tine cont de el pe parcursul anchetei. Cum scenarii pot exista mai multe este posibil si ca doamna sa aibe dreptate de asemeni si sotul sa aibe dreptate, bani poate au fost in geanta sotul nu ia vazut si s-au pierdut dupa predarea genti, toate scenariile posibile terebuiesc luate in calcul si largita aria de suspecti. In final va fi ca la inceput dar vor justifica salariile pe cateva luni de cercetari intense. Cea mai mare calitate a politistilor este viclenia , pe mine m-au cercetat intr-un dosar care sa finalizat cu clasare 7 luni, perioada in care nu am avut drept de conducere si la final am aflat ca nici macar nu am pe cine da in judecata pentru ca nu se poate castiga cu politia si parchetul. Bafta, pregatiti-va de luni de stres dar totusi apelati la un avocat ca sa nu va incurce cu viclenia lor marsava.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara, abia in data de 15.01 2019 dupa 7 luni si jumatate am intrat in posesia permisului. Am si eu o intrebare, acum dupa clasarea dosarului constatandu-se nevinovatia mea, asta tinand cont de probele pe care le-au avut la dosar din prima saptamana si care au ramas aceleasi pana la clasare (declaratie martor, sofer ratb aflat la 40 m in spate care sustine nevinovatia mea, inregistrari video de la fata locului in care este surprins autoaccidentarea motociclistului care a vrut sa depaseasca pe dreapta si a cazut si expertiza masini la sediul politiei unde au examinato si nu au gasit nici o urma da contact cu motocicleta) si din care se vede ca nu sunt vinovat, inpotriva cui ma pot indrepta pentru indreptarea nedreptati la care am fost supus ? Pot cere daune morale ? Pot cere recuperarea cheltuielilor cu apararea ? La doua saptamani de la deschiderea dosarului mi-au refuzat la parchet cererea de dovada cu drept de conducere 30 zile pe motiv ca sunt cercetat pentru savarsirea infractiuni de vatamare corporala din culpa si fuga de la locul accidentului fapt ce ma determinat sa angajez avocat acesta cerand sa vada dosarul dar refuzul a venit imediat pe motiv ca de fapt sant martor si nu am aceste drepturi, asta nu este rea vointa avand in vedere ca la momentul respectiv aveau aceleasi probe in baza carora au clasat dosarul 7 luni mai tarziu. In perioada cat a stat masina la politie pentru poze si expertiza a fost zgariata de o motocicleta care cand am mers sa recuperez masina era sprijinita de masina , fapt recunoscut si condemnat in procesul verbal de restituire. Ce parere aveti ? au folosit toate mijloacele pentru a ma persecuta, vreau sa fac tot ce se poate pentru a indrepta situatia si a fi pedepsiti cei vinovati militie( ASTIA AU PREDISPOZITIE GENETICA IN A FACE RAU), parchet, motociclist care a facut plangere, martori care au sustinut motociclistul si care dupa parerea me sunt martori mincinosi.
Multumesc pentru gazduirea acestui topic si astept ceva indrumari din partea specialistilor in drept mai mult decat am primit pana acum in anturajul meu ''cu politia si parchetul nu castigi niciodata''
Dupa toate cele relatate am mers la politie sa ridic permisul unde mi-au cerut copii de pe ci, dovada si instiintarea de clasare de la parchet in original si a ramas sa aprobe comandantul urmand sa ma prezint dupa 04.01.2019 sa ridic permisul daca se aproba. Las Fierbinti-filme cu prosti.