LA CALCULUL PUNCTAJULUI DE PENSIE BAZA ESTE SALARIUL MEDIU BRUT PE ECONOMIE. PENTRU DETERMINARE PUNCTAJULUI DE PENSIE SE CONSIDERA CASTIGUL LUNAR BRUT SAU NET ?
MULTUMESC
am avut un dosar -la Tribunalul Bucuresti, a fost trimis la Curtea de apel Bucuresti si a fost retrimis la TB, care a stabilit un termen de judecata in 2014. Se poate devansa termenul de judecata. Speta este de contencios administrativ.?
Multumesc
am facut o comanda online catre ......... Comanda era promotie pentru prelungire unui abonament pe 2 ani.
Comanda a fost inregistrata initial, am achitat online diferenta ( am consumat si puncte ), am primit mesaje ca, comanda va fi livrata in 48 ore.
Ulterior am informat ca, comanda a fost anulata, deoarece contractul era deja prelungit pe 2 ani.
Dat fiind ca initial (online) comanda a fost acceptata pot cere despagubiri pentru anulare unilaterala a comenzii de catre furnizor ? In situatia in care din acest motiv vreau sa anulez contractul inainte de termen ( 2 ani ) pot beneficia de anularea penalizarii rezilierii contractului ( abonamentului ?
buna ziua,
Daca soliciti plata diferentei salariale este necesar plata timbrului ?
Daca depui cereri la o cerere de chemare in judecata care a fost facuta inaintea aplicarii noului cod de procedura este necesar sa se indice noile articole ? sau se poate face referire la cele anterioare ?
Multumesc
un dosar depus la TB trimis catre CAB in faza de fond, retrimis de CAB la TB tot in faza de fond nu a ajuns la TB dupa 2 luni. Se poate depune o cerere de modificare si completare inainte de a ajunge la TB ? Cat poate sa dureze pana sa ajunga de la CAB la TB ?
Multumesc
Va multumesc,
este vorba de acte adminstrative ( hotarari si ordine ) prin care este specificata norma juridica in baza careia s-au emis. Anexarea acestora este motivata in sustinerea solicitarilor catre instanta. In cerere este solicitata si judecarea in lipsa !!! rezultand posibilitatea de a nu se putea prezenta originalul. In aceasta ipoteza legalizarea este strict necesara in sustinerea cererilor ? sau este suficienta semnatura de asumare a calitatii de conformitate cu originalul ?
Cu stima
copii justificative in sustinerea unei cereri este obligatoriu sa fie autentificate notarial ?
pentru documente justificative fara pretentie de PROBA este necesara autentificarea sau este suficient documentul in copie tip Xerox ?
Multumesc