avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cerere de completare si modificare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cerere de completare si modificare

un dosar depus la TB trimis catre CAB in faza de fond, retrimis de CAB la TB tot in faza de fond nu a ajuns la TB dupa 2 luni. Se poate depune o cerere de modificare si completare inainte de a ajunge la TB ? Cat poate sa dureze pana sa ajunga de la CAB la TB ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: border2013 , utilizator 11:15, 10 Mai 2013
Buna ziua,
In mod normal i se va da termen la TB in toamna, dupa vacanta.
Nu a ajuns pentru ca nu a fost motivata, inca, sentinta de declinarea competentei la CAB.
Puteti depune cererea specificand numarul dosarului.
Ea va fi atasata la dosar.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Ultima modificare: Vineri, 10 Mai 2013
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motivarea ºi comunicarea hotãrârii marusca marusca Am urmatoarea intrebare: am cistigat la fond la Tribunalul Bucuresti iar Curtea de Apel a respins recursul declarat de pirita. Motivarea recursului o voi ... (vezi toată discuția)
Legalizare act MariLo MariLo Pentru radierea unui litigiu inscris in cf.ce act trebuie sa legalizez , sentinta de la fond sau hotararea definitiva si irevocabila de la recursul judecat de ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca cristian15 cristian15 Buna ziua> In data de 13 Iunie am avut un proces, in care actiunea a fost admisa. Problema mea este ca, inca acea hotarare care trebuia redactata si ... (vezi toată discuția)