avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legalizare act
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legalizare act

Pentru radierea unui litigiu inscris in cf.ce act trebuie sa legalizez , sentinta de la fond sau hotararea definitiva si irevocabila de la recursul judecat de Curtea de Apel ?
Cel mai recent răspuns: MariLo , utilizator 13:40, 2 Septembrie 2013
Buna ziua,
Veti legaliza doar sentinta de fond daca prin recurs aceasta nu a fost modificata.
Le veti legaliza pe ambele daca au existat modificari prin decizie acestea formand un tot unitar.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Multumesc foarte mult pentru raspuns, as mai adauga doar ca la fond am castigat, la apel decizia mi-a fost defavorabila partial dar la recurs , instanta Curtii de Apel a modificat in tot decizia din apel in sensul ca respinge apelul ca nefondat si admite recursul meu, asa cum am citit pe portal. Astept sosirea dosarului de la Curtea de apel la Judecatorie .O zi buna tuturor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motivarea ºi comunicarea hotãrârii marusca marusca Am urmatoarea intrebare: am cistigat la fond la Tribunalul Bucuresti iar Curtea de Apel a respins recursul declarat de pirita. Motivarea recursului o voi ... (vezi toată discuția)
Procedura predare permis conducere dupa pierdere recurs crismo71 crismo71 Buna ziua, Am aflat ieri pe portalul just.ro ca mi-a fost respins ca nefondat recursul la o plangere contraventionala pentru suspendare permis 30 zile. Nu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie gemeni adboi adboi Salutare. Am legalizat sentintele ( pe cea de la Tribunal cat si pe cea de la Curtea de apel). Cum le pun in executare? (vezi toată discuția)