avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Activitate dorelblaga

Activitate dorelblaga

Dacă tatăl meu a decedat acum 4 ani dar mama acum 1 an acum la succesiune se plătește impozit la stat pentru moștenire . Multumesc
anul 2013 deschis sisolutionat.ms

Adrian ALBU a scris:

Ce obiect are dosarul și în ce an s-a soluționat ?

ESTE POSIBIL CA UN DOSAR CARE A FOST PE ROLUL UNEI INSTANTE SI A FOST FINALIZAT SA NU APARA PE PORTALUL JUST.RO?
Răspuns la discuția pensionare definitiva
scuze gradul II ,accentuat .multumesc
Buna ziua,
am 55 ani cu o vechime in munca de 24 ani pensionat pe caz de boala revizuibil , cu handicap de gradul 2 definitiv as dori sa stiu la ce varsta pensionarea pe caz de boala devine nerevizuibila ?

Multumesc.
Discuție Factura fiscala
in cazul in care pentru servicii o firma refuza sa elibereze factura fiscala si chitanta fiscala unde trebuie facuta sesizarea ? si daca se poate actiona in instanta daca este cazul?multumesc
am fost pus la executare silita si mi sa blocat conturile in banca penyru ca sunt girant pentru altcineva desi respectivul are decizie judecatoreasca de executare silita inca din anul 2013.este correct din partea executorului judecatoresc ?multumesc
Discuție dosar medical
ce trebuie sa fac ca sa am acces la dosarul meu medical ca urmare a internarii in spital.?
Discuție dosar medical
care sunt pasii de urmat si ui trebuie sa ma adresez pentru acces la dosarul medical propriu ca urmare a internarii in spital?