avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dacă tatăl meu a decedat acum 4 ani dar mama acum 1 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dacă tatăl meu a decedat acum 4 ani dar mama acum 1 an acum ...

Dacă tatăl meu a decedat acum 4 ani dar mama acum 1 an acum la succesiune se plătește impozit la stat pentru moștenire . Multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 12:42, 21 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
da, 1% din valoarea mostenirii.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Veti achita impozitul de 1% din valoarea masei succesorale ramasa dupa tata.
La succesiunea mamei, daca o dezbateti pana in 2 ani de la deces, sunteti scutiti de plata impozitului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai multe intrebari despre dezbatere succesiune elenoc elenoc Buna ziua, suntem 3 surori, tata decedat in ianuarie 2004, mama in august 2017. Au fost casatoriti 43 de ani, pana a survenit decesul tatalui. Actele de ... (vezi toată discuția)
Mi-au murit amândoi părinții și sunt unicul moștenitor. de ce trebuie să dezbat două succesiuni? dan66aurel dan66aurel Mama a decedat in noiembrie 2012, tata a decedat in mai 2017, nu am facut succesiune dupa mama si am demarat acum dupa ce a decedat si tata. Am mers la un ... (vezi toată discuția)
Taxa de succesiune- mostenire redialboss redialboss buna seara situatia se prezinta asfel : mama decedata in urma cu 4 ani ; tatal decedat ac. in ... (vezi toată discuția)