avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Factura fiscala
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Factura fiscala

in cazul in care pentru servicii o firma refuza sa elibereze factura fiscala si chitanta fiscala unde trebuie facuta sesizarea ? si daca se poate actiona in instanta daca este cazul?multumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 13:26, 25 Martie 2015
anaf.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare acoperis - inselaciune sau nu mitachealina mitachealina O firma de renovari in constructii ne-a schimbat acoperisul casei cu o echipa de 7 oameni. Oferta initiala a devenit cu 38% mai scumpa la sfarsitul lucrarii, ... (vezi toată discuția)
Evaziune fiscala plucian plucian Va rog sa-mi comunicati modul in care s-ar putea rezolva situatia de mai jos. Am facut o palngere penala, sub acuzatia de evaziune fiscala, impotriva ... (vezi toată discuția)
Am platit un serviciu, iar furnizorul refuza sa imi elibereze factura si garantie pe produs. Manza2015 Manza2015 Buna ziua! O firma de termopane din Timisoara ne-a montat geamuri la casa. Ne-a solicitat un avans, pe care l-am platit, dar nu ne-a taiat chitanta, spunand ... (vezi toată discuția)