avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Activitate c_phantom

Activitate c_phantom

GRESIT.La finalizarea ITP daca se constată că autovehiculul se prezintă cu deficiențe MAJORE si/sau PERICULOASE in cazul de fată pivotii se anulează itp dacă mai este valabil și se capsează talonul.

ynocentta a scris:

Avand in vedere ca ati sesizat oficial autoritatile ,asteptati concluziile acestora
Inspectorul nu detinea autoritatea si calitatea sa intervina asupra talonului

Buna seara.Locuim in Brasov intr-o casă cu încă doua familii.Eram proprietarii unei garsoniere si am facut demersurile legale pentru a obtine autorizație de construcție pentru încă o camera plus mansardare locuinta.Am obținut autorizatie de construcție si ne-am apucat de construit a doua camera,între timp am fost dati in judecata de un vecin de la 2 case de noi (PE MOTIV CA IL PRIVAM DE LUMINA NATURALA).Noi când am inceput demersurile pentru acte am facut declarații notariale cu cele 2 familii din curte si vecinii de langa noi ca sunt de acord sa construim.Procesul a durat un an de zile si am castigat.De 3 luni de zile nu reusim sub nici o forma sa ne recuperam cheltuielile de judecata prin executor judecătoresc.Va rugam sa ne spuneti ce mai putem face sa ne recuperăm banii (mentionez ca domnul in cauza este foarte influent in Brasov,pentru el 1500 ron sunt o nimica toata dar pentru noi sunt bani).Va multumesc frumos.
Buna ziua.Locuiesc la casa (garsoniera intr-o casa) cu mai multe familii.Casa fiind alcatuita din D+P .Eu locuiesc la parter iar deasupra am acoperisul.Lipit de casa mi-am construit un garaj din beton ( in prelungirea casei).Din februarie 2013 am inceput documentatia pentru legalizare garaj,mansardare garaj si mansardare locuinta.Bineinteles ca am acordul NOTARIAL tuturor vecinilor inclusiv celor de pe limita de proprietate.Pana in ziua de azi am platit 3500 euro pt. autorizatia care trebuie sa imi iasa.Eu deja m-am apucat de camera (lemn) de pe garaj conform proiectului.Am inceput constructia fara a avea autorizatie pe raspunderea mea ca imi voi lua amenda si sa incetez absolut orice lucrare pana imi iese autorizatia.Problema nu este asta ci ca vecinul de la 2 case de mine este f.f.f.f. suparat ca i-am luat soarele de pe terasa cu balconul de la viitoarea mansarda ( balconul figureaza in proiect) si este deja construit dar acoperis deasupra.Vecinul nemultumit a venit de 2 ori la mine la poarta cu amenintari ca ma da in judecata ca i-am luat soarele.Mentionez ca acest vecin este PLIN DE BANI si eu is vai mama mea.Va rog ajutati-ma cu un sfat.
Discuție Buna ziua
Buna ziua .Locuiesc langa o pensiune iar casa mea este la hotar (limita de hotar)cu acea pensiune.Doresc sa mansardez casa si am acordul vecinilor din curte mai putin acordul proprietarului pensiunii care tot ma ocoleste.In certificatele de urbanism se mentioneaza :legalizare garaj si mansardare locuinta,si imi cere acord notarial '' al proprietarilor imobilelor invecinate in cazul amplasarii constructiei pe hotar,cat si in cazul in care distanta fata de limita de proprietate nu permite executarea lucrarilor de finisaj fara afectarea proprietatii invecinate''.Mentionez ca patronul de la pensiune locuieste in alta tara si as cam vrea sa evit instanta,iar administratorul pensiunii spune ca nu are drept de semnatura.Va rog frumos sa imi dati un sfat cu ce este de facut deoarece tin actele pentru A.C in loc :(