Buna ziua .Locuiesc langa o pensiune iar casa mea este la hotar (limita de hotar)cu acea pensiune.Doresc sa mansardez casa si am acordul vecinilor din curte mai putin acordul proprietarului pensiunii care tot ma ocoleste.In certificatele de urbanism se mentioneaza :legalizare garaj si mansardare locuinta,si imi cere acord notarial '' al proprietarilor imobilelor invecinate in cazul amplasarii constructiei pe hotar,cat si in cazul in care distanta fata de limita de proprietate nu permite executarea lucrarilor de finisaj fara afectarea proprietatii invecinate''.Mentionez ca patronul de la pensiune locuieste in alta tara si as cam vrea sa evit instanta,iar administratorul pensiunii spune ca nu are drept de semnatura.Va rog frumos sa imi dati un sfat cu ce este de facut deoarece tin actele pentru A.C in loc :(
Daca imobilul in care se afla pensiunea este in proprietatea personala a domnului care este plecat din tara, el trebuie sa va dea acordul sau cineva care are procura de a o face in numele lui.
Daca este in proprietatea firmei care administreaza pensiunea, acordul poate fi dat de administratorul firmei respective.