avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters283832

Activitate ContSters283832

buna ziua, tva de plata sa stabilit sa-l plateasca administratorii( 70000 ron- 2 administratori) in urma procesului la tribunalul comercial, daca se doreste sa se faca apel cat costa taxa de timbru?- multumesc
Buna ziua, divortez de sotia , bunurile raman ei si copiilor nostrii iar ea imi plateste o anumita suma de bani ptr bunurile lasate . Finantele , in cazul unei popriri pe numele meu (dupa divort) mai are dreptul sa puna sechestru ptr bunurile lasate ei? MULTUMESC
Discuție Plangere penala
Am fost solicitat sa merg intr-un alt judet ptr a da o declaratie la politia orasului respectiv ptr inselaciune. Nu trebuia transferata plangerea in localitatea in care locuiesc, plangerea sa fie rezolvata la orasul de domiciliu? Se poate muta aceasta plangere aici?
multumesc
am o firma pe care nu mai doresc sa lucrez , marfa este zero , datorii la stat zero si la cas tot zero DAR ...in bilant sunt sume de incasat si in acelasi timp de platit din cauza contabilei care nu a facut la timp stornari ..etc... Se poate radia aceasta firma in acest moment?- multumesc
in cazul unei insolvente in care se cere raspunderea fostului administrator(cesiune) si a prezentului administrator se impune de obicei si sechestrul asiguratoriu asupra administratorilor pana la terminarea procesului?...multumesc
finantele mai pot controla daca sa radiat o firma in scopul de a descoperi anumite nereguli ptr incriminarea administratorului?...multumesc
Discuție radiere firma
in cazul radierii unei firme se verifica de catre Administratia Financiara , actele firmei?...multumesc
Buna seara , capitalul unei firme este 2000 ron , banii mei personali ca si administrator (cont 4551) sunt de 100.000 ron iar marfa este de 200.000 ron , datorii 200.000 ron .

Daca vand firma cu 400.000 ron (clienti+contracte in derulare) , ce taxe trebuie sa platesc? ( impozit pe profit???...)
Ce se intampla cu o societate care finantele a inceput poroces cu o firma propusa ptr faliment, datorie tva 60000. Administratorul nu este in tara de cativa ani, actele contabile lipsesc.???
Buna ziua, doresc sa fac un partaj fara divort , eu las bunurile ptr ea si copii iar ea imi achita o anumita suma in contul personal. In cazul unei cercetari penale asupra mea se poate pune sechestru pe bunurile ei , in urma partajului?. Exista o anumita perioada de timp in care finantele nu se mai poate atinge de bunurile sotiei in urma partajului?