avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Raspunderea administratorului
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Raspunderea administratorului

buna ziua, tva de plata sa stabilit sa-l plateasca administratorii( 70000 ron- 2 administratori) in urma procesului la tribunalul comercial, daca se doreste sa se faca apel cat costa taxa de timbru?- multumesc
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 06:50, 28 Septembrie 2014
1/2 din taxa initiala care ati achitat-o la fond.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru si procedurile ioanandrei ioanandrei va rog mult sa ma ajutati : MOMENT 1 : Judecatorie , Actiune Civila ( anul 2006 ) ,Cauza neevaluabila in bani.SENTINTA data , atacabila cu RECURS. (anul ... (vezi toată discuția)
Recurs amanat Ristina Ristina In cazul unui proces de recurs proprietari – chiriasi, se poate amana recursul ? In ce conditii poti cere amanarea recursului ? Exista o lege in ... (vezi toată discuția)
Taxe cerere indreptare hotarare judecatoreasca si limite aplicare Apollo11 Apollo11 Buna ziua, Am o hotarare judecatoreasca favorabila mie dar in care s-a strecurat o greseala in text . Pe langa declaratia mea si tot ce tine de cauza mea, ... (vezi toată discuția)