avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Activitate danyroma8

Activitate danyroma8

Va multumesc mult pt raspuns,in cazul asta sunt bun de plata daca vreau sa nu stau pe intuneric cand vin acasa.Numai bine !
Buna ziua tuturor,problema mea este urmatoarea,mi sa reziliat contractul de energie electrica pentru o factura platita prin PayPoint unde sa gresit sucursala beneficiara de catre operator fiind plecat in strainatate nu am aflat marea veste decat cand mi-a venit de plata debransarea si restanta adica factura platita prin PayPoint care era de 20 Ron,unde as putea sa ma adresez pentru o sesizare,plangere ? Multumesc anticipat !
Buna,revin cu alte intrebari legate de problema mea,inainte de a fi debransat am primit o scrisoare recomandata cu semnatura de primire,iar fosta proprietara si-a permis sa semneze in locul meu pentru ca postarita din zona inca ai mai aduce corespondenza de la apartamentul pe care l-am cumparat .E posibil ca semnatura de primire sa fi declansat actiunea de debransare ? Pot face o plangere la posta pentru ca i sa inmanat altcuiva o scrisoare personala care trebuia sa mi se anmaneze doar mie ? E posibil ca semnatura fostei proprietare pentru recomandata sa dovedeasca prezenta mea la acea adresa ?
Va multumesc mult pentru raspuns,am sa incerc oricum e greu sa-ti faci dreptate in in fata acestor societati dar incercarea moarte nu are,va multumesc inca odata.
Buna ziua tuturor utilizatorilor de pe acest forum,cer un sfat de la cei care sau mai confruntat cu problema mea pentru a sti pasii pe care trebuie urmati pentru a rezolva in cel mai corect mod.Sunt de mai mult timp rezident in Italia si nu vin acasa decat 3 saptamani pe an,de 2 ani am cumparat un apartament in judetul Dambovita si in ciuda faptului ca am platit fiecare factura prin intermediul unei rude care locuieste in zona am fost debransat de la energia electrica pentru neplata taxei radio cum se procedeaza ma intreb taxa radio nu este inclusa in factura de curent ,cum pot rezolva aceasta problema ? va multumesc anticipat !

PS: vreau sa mentionez ca in apartament nu are nimeni domiciliu,eu cu sotia mea avem domiciliul in judetul Neamt.
Multumesc pentru raspunsuri,o zi buna !
Răspuns la discuția Permis nepredat - riscuri
Nu stiu exact accidentul sa produs la jumatatea lunii ianuarie 2009,a fost vinovat depasind pe linie continua,vroiam sa stiu ce risca daca e prins .
Pe cel romanesc l-am predat in italia,vroiam sa stiu daca vreau sa ma intorc in romania inainte de a-mi expira cel romanesc,pe cel italian il pot schimba in romanesc sau rezulta deja valabil cel predat la autoritatile italiene.Scuze pt antarziere e prima data cand folosesc acest forum.
Buna, un prieten a avut un accident acum trei ani,dupa accident a prezentat recurs si a primit inapoi permisul de conducere italian pana la finalizarea anchetei,intre timp a plecat in italia cu tot cu permis,i-a tot venit acasa sa predea permisul pentru perioada de suspendare primita pentru acea fapta,dar el nu a facut nimic in acest sens,dupa toata aceasta perioadade trei ani,ce risca daca va fi oprit in romania si controlat de politie ?
Buna ziua,cer parerea unui expert referitor la permisul meu.In 2010 mi-a fost suspendat permisul romanesc pt ca am refuzat sa suflu in fiola (nefiind la volan in acele momente),am stat 6 luni fara permis dupa care a trebuit sa fac analize specifice,obligandu-ma sa preschimb permisul in unul italian.Permisul original expirand in 2017 as vrea sa stiu cand ma intorc in romania,permisul italian care il am, il pot preschimba in unul romanesc fara probleme,mentionez ca normativa italiana prevede analize pt o perioada de 10 ani,analizele deja au confermat ca sunt in regula din 2010 pina acum.Va multumesc pentru eventualele raspunsuri!