avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis nepredat - riscuri
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis nepredat - riscuri

Buna, un prieten a avut un accident acum trei ani,dupa accident a prezentat recurs si a primit inapoi permisul de conducere italian pana la finalizarea anchetei,intre timp a plecat in italia cu tot cu permis,i-a tot venit acasa sa predea permisul pentru perioada de suspendare primita pentru acea fapta,dar el nu a facut nimic in acest sens,dupa toata aceasta perioadade trei ani,ce risca daca va fi oprit in romania si controlat de politie ?
Cel mai recent răspuns: danyroma8 , utilizator 11:00, 11 Martie 2013
Care a fost pedeapsa aplicata?Cand s-a finalizat recursul,la ce data?
Nu stiu exact accidentul sa produs la jumatatea lunii ianuarie 2009,a fost vinovat depasind pe linie continua,vroiam sa stiu ce risca daca e prins .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces pierdut fara decizie irevocabila victorlarger victorlarger Salut! In 2013 mi-a fost suspendat permisul pentru incalcarea liniei duble continue pe 30 zile. Am facut plangere impotriva pv. deoarece aveam nevoie de permis ... (vezi toată discuția)
Retinere permis mariachi mariachi Buna ziua . As avea nevoie de un sfat . Astazi , 06.01.2008 am fost oprit de un echipaj de politie , pentru incalcarea liniei continue . Mentionez ca am intors ... (vezi toată discuția)