avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Activitate supaplex

Activitate supaplex

Buna ziua,

Daca am un contract de inchiriere intre firma si o alta firma, dar in contract nu apare nici unde incetarea in caz de forta majora, contractul poate inceta invocand FORTA MAJORA? Ce se intampla acum, poate fi considerata FORTA MAJORA? Multumesc!
poate rasunde cineva la intrebare va rog ? :)
dar fiind Monument istoric de grad B, nu se face direct dosar penal ?
supaplex a scris:

Buna seara,

Daca am depus toate actele pentru autorizatia de constructie la primarie, si doresc sa ma apuc de amenajari (interioare, fara modificari structurale) la o cladire monument istoric de tip B, la ce riscuri ma expun ?

Dosar penal, amenda, avertisment, etc? Sau inainte de cele mentionate mai devreme, sunt doar somat sa opresc lucrarile ?

Multumesc anticipat pentru ajutor !

Buna seara,

Daca am depus toate actele pentru autorizatia de constructie la primarie, si doresc sa ma apuc de amenajari (interioare, fara modificari structurale) la o cladire monument istoric de tip B, la ce riscuri ma expun ?

Dosar penal, amenda, avertisment, etc? Sau inainte de cele mentionate mai devreme, sunt doar somat sa opresc lucrarile ?

Multumesc anticipat pentru ajutor !
Buna ziua,

Avem asaL

1 (unu) spatiu comercial
Firma X (punct de lucru , casa de marcat fiscalizata)
Firma Y

Se poate ca firma X sa aiba 2 (sau mai multi angajati) in spatiul respectiv si in acelasi timp sa colaboreze si cu Firma Y in sensul ca ar cumpara servicii de manopera (Firma Y ar avea 4 angajati) ? Practic cei 2 angajato de la X sa lucreze impreuna cu cei 4 angajati de la Y (sub forma de colaborare/manopera/servicii etc? ) ? Este legal?
Buna ziua, nu stie nimeni sa ma ajute ?:(
Buna ziua, pt. Deschiderea unui punct de lucru (covrigarie)ai nevoie de autorizatie DSV? Mie mi-a spus cineva din DSV ca de fapt este "luare in baza de date" si ca singura Autorizatie ca sa dai drumu la activitate este cea data de primarie. Deci exista in lege undeva aceasta "autorizatie" ? Pot functiona fara pana vin ei la fata locului sa ma ia in baza de date pt viitoare controale? Multumesc
Răspuns la discuția Autorizatie functionare
deci practic avem nevoie de stampila asociatiei si semnatura presedintelui pe documentul respectiv pentru a fi ok ?multumesc anticipat
Buna ziua,

la primarie, printre altele, mi se cere asa :

"acordul tuturor colacatarilor cu parti comune indivize".

adica am nevoie de acordul sus-jos-stanga-dreapta sau a tuturor proprietarilor din respectivul ansamblu ? Mentionez ca spatiul in care urmeaza sa ne desfasuram activitatea este ca destinatie spatiu comercial de zeci de ani.